Prima pagină  »  Ştiri  »  Chrysler Sebring si Dodge Avenger sunt premiate pentru siguranta
4 SEPTEMBRIE 2009, 09:47
1,502
0
Chrysler Sebring si Dodge Avenger sunt premiate pentru siguranta
De Redacţia PiataAuto.md
0
Institutul american pentru Siguranta pe Trasee acorda annual premiul Top Safety Pick, cel ce desemneaza cele mai sigure vehicule nord-americane. Iata ca in acest an, modelele grupului Chrysler, Chrysler Sebring si Dodge Avenger au iesit invingatori datorita numeroaselor elemente de protectie pasiva si activa oferite pasagerilor.

Prezenta sistemelor inovative de protectie precum Sistemul Electronic de Stabilitate (ESC) cu Traction Control, Asistare la franare si ABS, tetiere active pentru conducator si pasagerul fata, airbag-uri laterale montate in scaunele fata, airbag-urile fata ce se deschid in mai multe etape, sistem de ancorare a scaunului pentru copii, sistem de monitorizare a presiunii in pneuri si multe altele, au constituit cheia succesului pentru Chrysler Sebring si Dodge Avenger.

Vice-presedintele Chrysler Group, Scott Kunselman, a declarat ca compania este foarte mandra sa primeasca acest premiu de la Institutul american pentru Siguranta pe Trasee, unul ce dovedeste pozitia de lider pe care o detin ambele modele la capitolul siguranta si tehnologii de protectie a pasagerilor.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!