Prima pagină  »  Ştiri  »  Noutatile Lexus pentru Frankfurt
2 SEPTEMBRIE 2009, 10:16
1,292
0
Noutatile Lexus pentru Frankfurt
De Redacţia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Japonezii de la Lexus ataca in forta Salonul Auto de la Frankfurt in cadrul caruia vor prezenta atat modele restilizate, cat si o premiera mondiala. Deoarece este un actor important pe scena automobilistica europeana, diviziunea de lux a companiei Toyota s-a pregatit foarte bine pentru marele eveniment automobilistic al anului 2009 si va prezenta in premiera mondiala conceptul hybrid Lexus LF-Ch, dar si versiiunile restilizate ale modelelor LS, GS, IS si IS F.

Conceptul Lexus LF-Ch, dupa cum spuneam si putin mai sus, este un hybrid cu 5 usi care vine sa satisfaca doleantele clientilor din segmentul masinilor compacte de clasa premium. LF-Ch combina tehnologia hybrid Lexus Hybrid Drive “ambalata” in caroseria compacta cu 5 usi care se va deplasa pe strazile oraselor aglomerate intr-o liniste absoluta fara de a emite careva emisii nocive.

Existentele modele Lexus, s-au bucurat de o improspatare de look fiind foarte nerabdatoare sa-si dezvaluie noile atractii la Frankfurt. Limuzina Lexus LS este caracterizata de retusurile stilistice de la exterior si interior, de echiparea mai bogata si pozitionarea in scaune, cat si dinamica imbunatatita. Lexus LS600h ramane a fi nava amiral a marcii, deosebindu-se in continuare de semenii sai prin intermediul numeroase logo-uri “hybrid” care dau dovata de inalta tehnologie si eficienta sporita.

Lexus GS este caracterizat si el de o improspatare regasita la exterior si interior, dar si de modificarile aplicate sistemelor de siguranta. Vor mai fi oferite noi sisteme audio si de navigare, cat si noi nuante pentru caroserie. Lexus GS450h in continuare ramane singurul model in totalitate hybrid din clasa medie premium.

Modificari vor putea fi observate si la modelul Lexus IS, care acum poate fi inzestrat cu un look mai agresiv datorat de pachetul F-Sport. Cat il priveste pe sportivul IS-F acesta se va bucura adaugator de prezenta sistemului Limited Slip Differencial.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!