Prima pagină  »  Ştiri  »  Salonul auto de la Frankfurt si Mercedes-Benz
18 SEPTEMBRIE 2009, 17:55
1,411
0
Salonul auto de la Frankfurt si Mercedes-Benz
De Redacţia PiataAuto.md
0
La fiecare editie al Salonului Auto de la Frankfurt marea majoritate a constructorilor auto se bat pentru un loc aparte in cadrul halelor de dimensiuni imense. Fiecare din acestia isi pregatesc stand-ul intr-un mod cat mai sugestiv, unul care ar sugera acelasi mesaj pe care il aduc produsele pe care incearca sa le promoveze. Insa nu toti producatorii se bucura de asemenea stand-uri precum cel pe care il are in aceste zile primul producator de automobile din lume Mercedes-Benz.

La fel ca 10 ani in urma Mercedes-Benz ocupa spatiul imens al candva celei mai mari hale din Europa – Frankfurt Festhalle. Sub acoperisul acesteia, compania prezinta produsele celor mai renumite marci pe care le detine – Smart, AMG si Maybach, astfel aici pot fi admirate modele precum Mercedes-Benz S 500 Plug-in Hybrid, Concept BlueZERO, Mercedes-Benz SLS AMG, Smart fortwo Edition Highstyle si multe alte modele.

In acest an, stand-ul companiei Mercedes-Benz simbolizeaza cerul albastru, iar in felul acesta si mediul inconjurator pe care Mercedes-Benz incearca sa-l protejeze prin intermediul ultimelor tehnologii ce au drept scop minimalizarea emisiilor de CO2. Astfel, pentru a crea o ambianta cat mai apropiata de mesajul principal, deasupra intregului stand se ridica o membrana formata dintr-un material foarte usor. Cu o suprafata totala de 5.030 metri patrati, aceasta membrana formata dintr-un tot intreg este probabil cea mai mare dupa suprafata ocupata din lume. Aceasta consta din 110 sectiuni individuale, in care au fost facute 27 de taieturi ovale. In spatele acestor “ochi iluminati” au fost amplasate mai multe lampi pentru a furniza un joc de lumini fascinant. Pentru ai fi acordat un efect de plutire cat mai realistic, intreg stand-ul companiei a fost creat intr-o perioada de peste 2 luni de cateva sute de mesteri si constructori…

In partea superioara a stand-ului vizitatorii pot ajunge cu ajutorul escalatorului. Aici pot fi gasite o varietate de automobile fantastice, expozitii interactive si modele impresionante ce doresc sa ilustreze asemenea subiecte precum siguranta, eficienta si design. Aici vor putea fi regasiti si specialistii Departamentului de Dezvoltare Mercedes-Benz, unde fiecare vizitator au ocazia de a le pune intrebari despre procesul de elaborare a unor din cele mai fiabile si frumoase masini din lume!
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!