Prima pagină  »  Ştiri  »  Astazi au inceput vanzarile pentru Mercedes-Benz SLS AMG!
16 NOIEMBRIE 2009, 10:01
1,409
0
Astazi au inceput vanzarile pentru Mercedes-Benz SLS AMG!
De Constantin Mihalachi
0
Dupa ce a devenit unul din principalele atractii ale Salonului Auto de la Frankfurt, Mercedes-Benz isi doreste sa devina in scurt timp si unul din cele mai admirate automobile de pe traseele publice, in primul rand din cauza ca anume de astazi s-a dat startul vanzarilor pentru cel mai nou bolid marca Mercedes-Benz.

Cu ce suma ati fi deacord sa va despartiti pentru a dispune de unul din cele mai dorite sport car-uri de pe planeta?! Pai uite ca in Germania, Mercedes-Benz va cere nici mai mult, nici mai putin de 177.310 Euro cu toate taxele incluse, sau 149.000 Euro fara taxe! Suma ar putea fi piperata, dar datorita faptului ca in schimb veti primi un sport car ce accelereaza in doar 3.8 secunde pana la 100 km/h, in timp ce viteza ii este limitata electronic la 317 km/h, cred ca toate eforturile finaciare se merita.

Iar in cazul in care contul Dvs nu va arata inca un sold nul, ati putea opta pentru dotarile optionale, in care se includ spre exemplu: sistemul de franare AMG cu discuri ceramice 11.305 Euro, nuanta exterioara AMG Alubeam Silver 11.900 Euro, sistemul audio Bang & Olufsen BeoSound AMG 7.210 Euro, salon piele nappa 2.975 Euro, scaune sportive AMG 3.927 Euro s.a.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!