Prima pagină  »  Ştiri  »  Compania BEMOL inaugureaza cea de-a 35-ea statie de alimentare cu combustibil
10 NOIEMBRIE 2009, 15:00
2,394
0
Compania BEMOL inaugureaza cea de-a 35-ea statie de alimentare cu combustibil
De Bemol Moldova
0
La 9 noiembrie, inca o statie de alimentare cu combustibil BEMOL s-a deschis la Chisinău. Noua statie BEMOL este a 35-ea in Moldova si a 11-ea in municipiul Chisinau. Noua statie este proiectata, construita si dotata in conformitate cu standardele industriale nationale si internationale.

Noua statie este amplasata in municipiul Chisinău pe adresa sos. Hanceşti 165/2, oferind urmatoarele produse petroliere de calitate superioara: Benzina EURO Super (RON98), Benzina EURO Premium (RON95) si Motorina EURO Diesel. Produsele petroliere oferite de compania BEMOL sunt importate de la una dintre cele mai moderne rafinarii din Europa amplasate in Grecia – Motor Oil Hellas Corinth Refineries. Toate tipurile de combustibil comercializate la statiile BEMOL au un continut de sulf de cel mult 10 ppm (10 mg/kg), ceea ce permite autovehiculelor de a corespunde standardelor EURO 5 privind emisiile pentru autovehicule. Aceste standarde asigura o functionare optima a motorului deoarece combustibilul care corespunde acestor standarde contine mai putine impuritati si apa, ceea ce duce la un nivel mai redus al consumului.

La noua statie BEMOL clientii vor avea posibilitatea sa-si alimenteze automobilele, sa verifice presiunea in anvelope si sa faca cumparaturi la Magazinul BEMOL, 24 de ore pe zi, 7 zile in saptamana. Pe langa aceasta, detinatorii Cartelelor BEMOL vor avea posibilitatea sa beneficieze de un sistem de reduceri de pret in baza de volum. Pentru informaţii mai detaliate despre compania BEMOL vizitati pagina-web
www.bemol.md.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!