Prima pagină  »  Ştiri  »  Elaborate de Bentley – exclusiv pentru Bentley
12 NOIEMBRIE 2009, 12:02
1,370
0
Elaborate de Bentley – exclusiv pentru Bentley
De Constantin Mihalachi
0
Compania Bentley a lansat astazi o serie de accesorii exclusive care vin sa accentueze sau sa personalizeze un anumit vehicul, unde fiecare accesoriu reflecta atentia acordata detaliilor de catre stilistii si inginerii companiei din orasul britanic Crewe.

Disponibile pentru Bentley Continental GT si GTC, aripile frontale concepute de Raul Pires, directorul Bentley de design exterior, vin sa sublinieze si mai mult sportivitatea modelelor GT si GTC. Positionate in spatele arcurilor frontale, prizele de aer ale aripilor sunt conturate de o nuanta neagra. Acest accesoriu va fi disponibil si pentru Continental Flying Spur incepand cu anul urmator.



Chiar si cei mai mici pasageri se pot bucura acum de talentul maestrilor Bentley… Clientii pot comanda scaunul personalizat pentru copii care va dispune de aceeasi culoare si tesatura ca si interiorul automobilului. Ca optiune suplimentara, poate fi inscriptionat si numele copilului pe speteaza scaunului, sub “aripile” Bentley.



Proprietarii modelelor Arnage, Azure, Brooklands si Continental pot sa-si personalizeze acum propriul vehicul prin intermediul noilor logo-urilor Bentley de pe jantele din aliaj usor, logo-uri cu traditionalul simbol “B” ce au grija ca intotdeauna sa ramana in pozitie verticala pana la viteze de 112 km/h, sau la momentul stationarii.



Oferint o protectie exterioara considerabila , husele personalizate Bentley sunt disponibile acum pentru modelele Continental Supersports, Seriile 51 GT sau pentru modelul GTC. Husele sunt inscriptionate cu logo-urile unice Supersports si Seriile 51 si cu numele modelului in partile laterale. Aditional, Bentley ofera proprietarilor Continental GT, GTC si Flying Spur posibilitatea de a personaliza husele interioare cu un text propriu – spre exemplu, un anumit nume, sau o data importanta din an.



Lansata inca in anul 2004, lanterna personalizata cu bijuterii a devenit un accesoriu notabil pentru automobilele Bentley. Lanterna dispune de beculete LED care ofera o intensitate puternica a luminii si care le va lumina cu siguranta calea proprietarilor Bentley pana la automobilele exclusiviste de care dispun. Noua versiune a lanternei poate fi reincarcata cu usurinta de la dispozitivul de aprindere a tigarilor.

COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!