Prima pagină  »  Ştiri  »  Geely este sponsorul oficial al Clubului de Masini de Epoca din
5 NOIEMBRIE 2009, 17:05
4,094
0
Geely este sponsorul oficial al Clubului de Masini de Epoca din Republica Moldova
De Geely Motors SRL
0
Geely Motors SRL a anuntat ca isi asuma sponsorizarea deplina pentru Clubul Masinilor de Epoca din Moldova. Clubul Masinilor Retro este un club de colectionari auto si adevarati iubitori de masini cu istorie si valoare, cei care de fapt si reprezinta istoria automobilelor.

Membrii Clubului restaureaza autoturisme retro cu o atentie extrema pentru detalii si acuratete fata de model, acordand o atentie deosebita pentru anul de productie si specificatiile pentru fiecare masina in parte.

Una dintre masini, parte a Clubului, este Volga, model Gaz 21, din anul productiei 1969, care a fost reconstruita timp de 22 luni, pana la ultimul detaliu, inclusiv si trusa de ajutor medical in forma ei originala.

Anuntul oficial de sponsorizare va avea loc vineri, la data de 6 noiembrie, prilejuita de o parada a masinilor de epoca. Parada se va desfasura pe strazile Chisinaului cu incepere de la ora 13.00 si care va finaliza in Piata Marii Adunari Nationale, la ora 16.30. Purtatorul de cuvant al Geely Motors a declarat: "Ne-am decis sa platim tribut patrimoniului pietei moldovenesti de automobile. Ca un brand ce provine din China, Geely, avem un mare respect pentru patrimoniu si traditie ca si o temelie pentru lucruri noi ce apar pe acesta piata."

In fiecare luna, in prima zi de vineri a lunii, Showroom-ul Geely va gazdui intilnirile Clubului de Masini de Epoca. Toti iubitorii de autoturisme sunt invitati la aceasta expozitie lunara a patrimoniului auto din Republica Moldova.

Geely Motors SRL este importatorul oficial Geely in Republica Moldova.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!