Prima pagină  »  Ştiri  »  Lamborghini isi intareste pozitiile in China
10 NOIEMBRIE 2009, 16:50
1,422
0
Lamborghini isi intareste pozitiile in China
De Constantin Mihalachi
0
China este una din cele mai promitatoare piete pentru constructorii de automobile, anume din acest motiv aici isi concentreaza tot mai mult fortele marea majoritate a produucatorilor de automobile. Insa aceasta piata nu opteaza doar pentru vehicule cat mai ieftine si econome, segmentul vehiculelor de lux si a sport car-urilor inregistreaza la fel o crestere semnificativa de cereri din partea clientilor, astfel, Lamborghini a decis sa-si intareasca la randul sau pozitiile in China si a inaugurat de curand propriul showroom in orasul chinez Hangzhou.

In primele 10 luni ale acestui an, Automobile Lamborghini a inregistrat o crestere a vanzarilor cu 23.1 % in China, livrand clientilor de aici 64 automobile, ca pana la sfarsitul anului curent sa atinga cifra de 80 exemplare comercializate in China, cu 8 exemplare mai mult decat in anul 2008.

Se pare ca compania are mari sanse sa imbunatateasca si mai mult acesti indici, mai ales ca peste 300 clienti potentiali si 200 reprezentanti mass media, au avut de curand ocazia sa testeze modelele Gallardo LP 560-4 si Murcielago LP 670-4 SuperVeloce in cadrul Salonului Auto de la Shanghai.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!