Prima pagină  »  Ştiri  »  Masina Anului 2010 – acestia sunt pretendentii! Cine va invinge?!
4 NOIEMBRIE 2009, 17:13
1,434
0
Masina Anului 2010 – acestia sunt pretendentii! Cine va invinge?!
De Constantin Mihalachi
0
Cel mai important titlu pentru oricare nou model aparut pe piata europeana, este desigur Masina Anului… Impreuna cu acest titlu, in mod particular, castigatorul este practic asigurat cu vanzari inalte, iar la general, toti cei interesati de procurarea unui vehicul isi vor intoarce privirea spre producatorul modelului castigator, fapt ce iarasi duce la vanzari inalte… Iar cum toti producatorii isi doresc castiguri cat mai bune, concurenta este tot mai acerba.

In acest an in marea finala avem 7 vehicule, iar fiecare din ele sunt tentante pentru clientii europeni, dar si pentru juriul format din numerosi jurnalisti auto europeni, care vor avea misiunea grea de a desemna castigatorul.

Citroen C3 Picasso



Versiunea Picasso a devenit un succes pentru Citroen incepand chiar cu anul lansarii 1998, iar noul model ce dispune de un stil original, doreste sa continuie acest succes. Fiindui caracteristice propulsoarele eficiente, tinuta stabila de drum si echiparea bogata, Citroen C3 Picasso are mari sanse sa obtina titlul Masina Anului 2010.

Mercedes-Benz E Class



E Class intotdeauna a fost un model cheie pentru Mercedes-Benz, care la fiecare generatie a avut grija sa-l perfectioneze tot mai mult, ca in prezent sa avem in fata noastra o adevarata opera de arta. Salonul elegant, spatiul interior imens, aerodinamica bine gandita si propulsoarele absolut extraordinare vor face ca clientii sa-si doreasca unul de la prima intalnire.

Opel Astra



Cu o dorinta mare de a repeta isprava de anul trecut al fratelui mai mare Insignia (Masina Anului 2009), Opel Astra este cu jumatate de pas inaintea concurentei datorita experientei acumulate, dar si datorita exteriorului ce a preluat din liniile aceleiasi Insignia.

Peugeot 3008



Unul din expozantii Automarket 2009, Peugeot 3008, este si el regasit printre finalistii concursului Masina Anului 2010. Acesta amesteca intr-un singur ambalaj forme caracteristice hatchback-urilor si SUV-urilor, iar la interior este regasita functionabilitatea si ambianta placuta.

Skoda Yeti



Cu noul Yeti, Skoda abordeaza pentru prima data nisa automobilelor predispuse spre escapade offroad, si se pare ca rezultatul este foarte bun. Derivat de pe platforma lui Volkswagen Golf, Yeti completeaza gama de modele Skoda prin versiuni cu tractiune integrala, cat si cu tarctiune pe fata.

Toyota iQ



Cu ajutorul micutului iQ, Toyota a reusit sa rezolve o ecuatie foarte grea ce tine de dimensiuni, spatiu, functionabilitate si siguranta. Capabil sa transporte pana la 4 pasageri, iQ este deosebit datorita posibilitatilor mari pe care le ofera acestora, iar multumita manevrabilitatii agile, micutul iQ se va descurca de minune in zonele urbane.

Volkswagen Polo



Unul din favoritii concursului este noul Polo, model care in August a reusit sa obtina 5 stele de siguranta la testele EuroNcap. Fiind o copie mai mica a legendarului Golf, Volkswagen Polo isi va bucura pasagerii din plin datorita interiorului extrem de ergonomic si celor mai eficiente propulsoare de care dispune Volkswagen la moment, cele care reusesc sa scoata un consum chiar si de 3.6 litri/100 km (in mod extraurban).

COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!