Prima pagină  »  Ştiri  »  Mitsubishi Motors – marca numarul 1 in Republica Moldova!
16 NOIEMBRIE 2009, 13:04
1,408
0
Mitsubishi Motors – marca numarul 1 in Republica Moldova!
De Mitsubishi Moldova
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Compania “ElitAutoDiamant”, importatorul oficial Mitsubishi Motors in Republica Moldova, anunta ca potrivit datelor oficiale IS “Registru”, in Octombrie 2009, Mitsubishi a devenit marca numarul 1 din Republica Moldova. Cota de piata in Octombrie o constituie 10.6 %, ceea ce semnifica o crestere de 3 % in comparatie cu Septembrie 2009. Acest succes demonstreaza ca pozitiile marcii Mitsubishi pe piata autohtona continua sa se fortifice substantial.

Clientii din Republica Moldova au demonstrat iarasi ca automobilele Mitsubishi – reprezinta simbolul sigurantei, increderii absolute, design-ului modern si sunt adaptate perfect pentru clima si conditiile traseelor din tara.

Cel mai vandut model Mitsubishi in Octombrie 2009 a devenit Outlander XL, pretul caruia este de 18.390 Euro. Acest automobil reprezinta o simbioza excelent intre o tinuta de drum dinamica, stil si universalitate, iar caracterul unui tot teren adevarat, este mostenit de la legendarele automobile cu tractiune integrala Mitsubishi Motors.

A fost apreciata si aparenta sportiva, design-ul modern al interiorului si multitudinea versiunilor oferite pentru Mitsubishi Lancer X, cel care ocupa locul secund in top-ul vanzarilor si care este comercializat pentru un pret incepator de 10.990 euro.

Si Mitsubishi Pajero Wagon a placut compatriotilor nostri, care pentru un pret de doar 22.200 euro ofera o balanta extraordinara intre capacitatile uimitoare demonstrate in off road si confortul unui autoturism. Iar anume aceste calitati superioare si pretul atractiv, au facut ca Pajero Wagon sa ocupe pozitia a 3-a in clasamentul celor mai vandute automobile.

In prezent, importatorul automobilelor Mitsubishi constata un interes sporit fata de produsele sale, care este generat si de startul campaniei publicitare “Evolutia obtinerii preturilor mici”, fapt ce da multa incredere in cresterea pe viitor ale vanzarilor si a cotei de piata.

Dealer oficial Mitsubishi in Republica Moldova:
Centrul Auto Elita 5
Showroom Mitsubishi: bd. Dacia, 55, Chisinau
Telefon: 567-345
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!