Prima pagină  »  Ştiri  »  Numaratoarea inversa a inceput. Apare noul BMW Seria 5!
10 NOIEMBRIE 2009, 17:52
1,297
0
Numaratoarea inversa a inceput. Apare noul BMW Seria 5!
De Ilie Toma
0
Premiera mondiala a noii generatii BMW Seria 5, un sinonim al condusului sportiv si placut in segmentul premium, este pe cale sa se produca. De curand grupul BMW a publicat prima imagine teasing cu mult asteptatul model, folosind o metoda deosebit de originala pentru a o face: silueta a fost creata folosind sculptura din argila pe care au creat-o designerii in etapa de concepere, inainte ca primele matrice sa fie produse.

La 23 Noiembrie 2009, in jurul orei 20:00 (Timpul Central European), imaginea acestei siluete va fi insa inlocuita cu imaginile modelului „in carne si oase”, precum si o transmitere video de la prezentarea acestuia. Deci, in foarte scurt timp vom putea cu totii sa admiram noua creatie bavareza, care vine sa lupte cu concurenti redutabili aparuti recent in lumea auto, precum Mercedes-Benz E Class, Jaguar XF, sau Audi A6, ultimii doi dupa un facelift.

PiataAuto.md va va relata mai multe detalii despre noua Serie 5 indata ce acestea vor fi disponibile din partea BMW Group. Fiti aproape de noi!
 
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!