Prima pagină  »  Ştiri  »  Porsche Boxter Spyder va debuta in curand la Los Angeles
5 NOIEMBRIE 2009, 15:46
1,191
0
Porsche Boxter Spyder va debuta in curand la Los Angeles
De Constantin Mihalachi
0
Porsche anunta despre lansarea ultimului sau model Boxter Spyder, care va avea loc la Salonul Auto de la Los Angeles intre 4 si 13 Decembrie 2009. Boxter Spyder poate fi recunoscut cu usurinta datorita plafonului decapotabil si capacului de la compartimentul propulsorului amplasat in partea din mijloc al automobilului, ce ne aduce usor aminte de renumitul Porsche Carrera GT.

Greutatea este principalul atu pentru Porsche Boxter Spyder… Cantarind doar 1.275 kg, noul Boxter Spyder este cel mai usor vehicul Porsche din actuala gama de modele, unul ce ascunde sub capota un propulsor cu 6 cilindri, cu o capacitate cilindrica de 3.4 litri si sistem de injectie directa care genereaza 320 cai-putere, cu 10 cai mai mult decat versiunea Boxter S.

Fiind echipat cu o cutie de viteze Porsche PDK si cu pachetul Sports Chrono Package, utilizand Launch Control, noul Spyder accelereaza pana la 100 km/h in 4.8 secunde, si poate atinge o viteza maxima de 267 km/h. Echipat cu aceeasi cutie de viteze Porsche PDK, care este oferita optional, Boxter Spyder consuma in mediu 9.3 litri la 100 km, indice agreabil pentru posibilitatile inalte ale propulsorului.

Startul vanzarilor pentru Porsche Boxter Spyder va avea loc la nivel mondial in Februarie 2010, iar pretul de baza se va situa in jur de 63.000 Euro. In actuala gama Boxter, Porsche Boxter Spyder se alatura versiunilor Boxter si Boxter S.
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!