Prima pagină  »  Ştiri  »  Premiera mondiala – noul Fiat Doblo
16 NOIEMBRIE 2009, 16:30
1,410
0
Premiera mondiala – noul Fiat Doblo
De Constantin Mihalachi
0
Recunoscut pentru posibilitatile sale in materie de spatiu si eficienta, iata ca Fiat Doblo a ajuns la o noua generatie care promite sa devina cea mai buna in clasa sa. Pentru a fi obtinute cat mai usor aceste caracteristici, noul Fiat Doblo utilizeaza o platforma absolut noua, care ofera prin rezultat cel mai mare ampatament in segmentul sau, si anume 2.755 mm. Startul vanzarilor pentru noul model este programat pentru Ianuarie 2010.

Noul Fiat Doblo va oferi din start 4 propulsoare, unul pe benzina de 95 cai-putere, si 3 diesel Multijet de 90, 105 si 135 cai-putere, la care ulterior se vor alatura inca doua propulsoare, unul Natural Power capabil sa ruleze atat pe benzina cat si pe gaz natural, si altul diesel cuplat la o cutie automata robotizata Dualogic. Toate unitatile de propulsie ofera standart sistemul Start&Stop si corespund normelor europene de poluare Euro 4 si Euro 5.

Pe langa versiunea Doblo, ce ofera pasagerilor sai un spatiu enorm si o sumedenie de sisteme de siguranta, Fiat ofera si versiunea utilitara – Doblo Cargo. Aceasta, la randul sau ofera mai mult spatiu, usi spate si laterale de dimensiuni generoase ce vor permite incarcarea si descarcarea usoara a obiectelor transportate. Datorita celor mentionate mai sus, versiunea Cargo demonstreaza un sir de indici cu adevarat uimitori: lungimea compartimentului de depozitare a marfurilor – 2.2 metri, latimea - 1.23 metri, volumul de la interior – intre 3.4 si 4.2 metri cubi, greutatea maxima transportabila 1.000 kg.
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!