Prima pagină  »  Ştiri  »  Skoda Superb Estate a intrat in productie de serie
10 NOIEMBRIE 2009, 10:06
1,085
0
Skoda Superb Estate a intrat in productie de serie
De Constantin Mihalachi
0
Primul exemplar Skoda Superb Estate a iesit ieri 09 Noiembrie 2009 de pe portile uzinei Skoda din orasul ceh Kvasiny… Fiind produs in versiunea Elegance, primul model este unul de culoare Satin Grey si are sub capota un propulsor diesel TDI CR DPF de 2.0 litri si 170 cai-putere, care este cuplat la o cutie de viteze automata DSG.

Skoda Superb Estate este considerata drept cel mai luxos model ce poarta emblema Skoda pe capota, unul care pe langa nivelul inalt de confort mai dispune si de spatiul imens de depozitare de 1.865 litri (633 litri cu scaunele aflate in pozitie normala), de fapt cel mai impunator indice din clasa. Pentru noul model vor fi oferite aceleasi propulsoare si cutii de viteze cu care este echipata si versiunea sedan.

Totusi, versiunea Estate va oferi si cateva optiuni specifice modelului, aici pot fi enumerate – sistemul keyless entry and ignition, sistemul revazut Park Assist care ii permite noului model sa parcheze in spatii si mai stramte, portbagaj actionabil electric si plafon panoramic.

Noua Skoda Superb Estate va fi disponibila in Republica Moldova incepand cu primul trimestru al anului 2010.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!