Prima pagină  »  Ştiri  »  Supercar-ul Lexus LFA este disponibil si in Moldova!
19 NOIEMBRIE 2009, 10:41
1,833
0
Supercar-ul Lexus LFA este disponibil si in Moldova!
De Continent SRL
0
La sfarsitul lunii octombrie 2009, Lexus a anuntat startul vanzarilor celui mai fascinant model al sau, supercar-ul LFA, versiunea de productie a caruia a fost prezentata la Salonul Auto de la Tokyo. Insa, modelul va fi produs intr-un numar de doar 500 de exemplare in toata lumea, iar tehnologiile prezente pe aceste model sunt de-a dreptul luate din viitor.

Lexus LFA inseamna putere impresionanta, un sasiu genial de echilibrat, forme aerodinamice gandite pana la cel mai mic detaliu, iar toate aceste aspecte asigura o reactie instantanee la comenzile celui de la volan. Turand motorul V10 de 4.8 litri de sub capota la potentialul sau maxim, se obtine o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 3.7 secunde! Ferrari, ai acum o sursa mare de stres!

Nascut pe circuitele sportive, LFA a invins cel mai nedorit inamic al sportcar-urior – greutatea.

Odata cu LFA, Lexus a inventat un fel aparte, inedit, de a construi caroseria, folosind o tehnologie de ranforsare a materialelor polimere prin fibra de carbon (CFRP), reusind si sa imbine aceste materiale cu otelul, in zonele cruciale ale structurii automobilului. Rezultatul? Probabil unul din cele mai usoare automobile din cate exista astazi in aceasta clasa!

Cu adevarat exclusiv – LFA nu preia nici una din componente de la vreun alt model din gama Lexus!

Sistemul de evacuare a fost proiectat sa produca vibratii acustice speciale, creand in rezultat o simfonie a puterii generate de un motor ultra-performant, aproape identica cu sunetele bolizilor din Formula 1.

Puterea coplesitoare si echilibrul nemaiintalnit al sasiului, precum si sunetul sportiv ii asigura lui LFA piedestalul de onoare in segmentul supercar-urilor.

Iar viitorii clienti ai lui LFA vor putea sa-si personalizeze automobilul pana la un nivel greu de imaginat.

Asamblare manuala.

Lexus LFA este asamblat la uzina Motomachi din Japonia, iar procesul de asamblare are loc manual. Nu e de mirare ca de pe portile uzinei vor iesi lunar doar 20 de modele.

Iar partea cea mai placuta este ca Lexus LFA poate fi comandat si de clientii din Moldova, prin importatorul oficial Lexus, compania “Continent”!

Compania “Continent” este importatorul oficial al automobilelor Lexus in Moldova, inaugurand primul showroom oficial Lexus in Chisinau. Astazi importatorul propune intreaga gama de modele Lexus, destinate pietii europene: IS 250, GS 300/460, LS 460/460 AWD, IS-F, RX 350, LX 570.



Importator oficial Lexus in Republica Moldova:
"Continent" SRL
Lexus Continent: str. Arborilor, 17/1, Chisinau,
Viaduct "Centru-Botanica", Showroom Toyota
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!