Prima pagină  »  Ştiri  »  Toyota Yaris a devenit si mai extravaganta
12 NOIEMBRIE 2009, 17:39
1,702
0
Toyota Yaris a devenit si mai extravaganta
De Centrul Toyota Chisinau Continent
0
Toyota Yaris a atras de curand asupra sa atentia tunerilor… De elaborarea hatchback-ului cu numele Hard Kandy, s-a ocupat in parteneriat cu reprezentanta Toyota din SUA alte cateva ateliere de accesorii din Statele Unite ale Americii. In rezultat, hatchback-ul cu cinci usi dispune de o culoare extravaganta roza. Anume cu aceasta ocazie, au fost elaborate aplicatii speciale pentru caroserie si panelurile de la interior.

Insa design-erii nu s-au oprit aici… Exteriorul extravagant a fost inzestrat cu o sumedenie de accesorii, ca de exemplu un car kit, sistemul de evacuare cu tevi duble si jantele din aliaj usor de 18 inch. La interior pot fi observate si mai multe schimbari: salonul este tapitat in intregime cu alcantara, iar sistemul audio Alpine conlucreaza cu monitorul Vizualogic pentru a permite vizualizarea filmelor, ascultarea pieselor preferate, si chiar navigarea in internet.

Rezultatul este foarte placut ochilor!

Pentru a va cunoaste si mai bine cu versiunea “simpla” Toyota Yaris, pentru a efectua un test drive pe strazile capitalei, sau pentru a afla despre conditiile avantajoase de procurare e nevoie sa vizitati showroom-ul dealer-ului oficial Toyota in Republica Moldova, Centrul Toyota Chisinau “Continent”, ce se afla pe viaducul “Centru-Botanica”.

Fiecare client Toyota, automat va participa la Programul de Loialitate si va primi un
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!