Prima pagină  »  Ştiri  »  Vanzari record pentru Audi in China
2 NOIEMBRIE 2009, 15:25
1,526
0
Vanzari record pentru Audi in China
De Constantin Mihalachi
0
Dupa cum relatam in materialele anterioare, in ciuda crizei economice, Audi inregistreaza in continuare profituri, chiar daca acestea nu sunt la fel de mari ca in trecut. Insa pentru a obtine aceste venituri substantiale, anumite piete in care activeaza compania, au un aport considerabil la balanta finala, iar unele din acestea este China.

Audi este prezent in China deja de 21 ani, insa niciodata vanzarile companiei de aici nu au fost la fel de inalte precum in anul 2009, an care nici macar nu a luat sfarsit. Incepand cu Ianuarie 2009, pana in Octombrie 2009, compania Audi a comercializat in China 118.196 exemplare, o crestere de 22 % fata de anul trecut.

In mare parte, succesul inregistrat se datoreaza uzinei Changchun, unde se produc in prezent versiunile cu ampatament marit ale modelelor Audi A6 (80.308 unitati comercializate) si Audi A4 (28.269 unitati comercializate). Insa compania asteapta o crestere si mai mare a vanzarilor, datorita noului Audi Q5, care urmeaza sa fie produs in parteneriat cu compania FAW. Spre sfarsitul anului 2009, Audi spera sa inregistreze peste 130.000 unitati comercializate in China.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!