Prima pagină  »  Ştiri  »  Vine bicicleta hibrid! De la Peugeot!
16 NOIEMBRIE 2009, 13:38
2,116
0
Vine bicicleta hibrid! De la Peugeot!
De Ilie Toma
1
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
Putini sunt cei care stiu ca pentru o mare parte din istoria marcii Peugeot, francezii au produs biciclete. De fapt, gama de produse Peugeot era destul de variata in secolul XIX, iar bicicletele au inceput a fi fabricate in 1882, marcand debutul celor de la Peugeot in segmentul vehiculelor de locomotie. In anul 2001, insa, Peugeot a incetat sa mai produca bicicletele cu acelasi nume.

Se pare ca francezii si-au amintit de gloria bicicletelor Peugeot si si-au dorit sa reinvie aceasta linie a marcii franceze. Acum, acestia au hotarat sa o faca intr-un mod cat se poate de interesant, si anume lansand o bicicleta hibrid! De ce nu – tehnologia exista si ea este deja aplicata cu succes si in domeniul bicicletelor! Iar acum Peugeot a decis sa o ofere si celor ce indragesc marca franceza

Pentru a se asigura de solutii tehnice calitative, francezii au apelat la specialistii de la Ultra Motor – liderul mondial in tehnologiile propulsiilor electrice de inalta performanta pentru biciclete. Design-ul francez prin de expresie a fost astfel combinat cu tehnologia de ultima ora.

Bicicleta rezultata este echipata cu o baterie detasabila Lithium-Ion de 36 V, si un motor electric de 250 W, aceste componente asigurandu-i bicicletei o autonomie de pana la 70 kilometri. Noua bicicleta dispune de trei nivele de asistare electrica si de un sensor de cuplu, facand astfel plimbarile pe bicicleta deosebit de placute chiar si pe cele mai pronuntate pante.

De asemenea s-a pus un mare accent pe securitatea si confortul calatoriilor, oprirea eficienta a bicicletei fiind asigurata prin frane cu discuri pe ambele roti, iluminarea prin sistem automatizat, iar confortul rularii prin prezenta suspensiei, menite sa amortizeze denivelarile de carosabil.

Noua bicicleta va fi disponibila in vanzare in reteaua europeana de showroom-uri Peugeot, la un pret de 2290 €. Prin noua lansare, Peugeot intentioneaza sa-si fortifice si imaginea de militant global in directia solutiilor ecologice de mobilitate.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!