Prima pagină  »  Ştiri  »  S-a produs minunea: Aston Martin ne prezinta cea mai luxoasa ultra-compacta
16 DECEMBRIE 2009, 16:14
1,650
0
S-a produs minunea: Aston Martin ne prezinta cea mai luxoasa ultra-compacta - Cygnet
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Prin ce se remarca o Toyota? Printr-o calitate excelenta de asamblare si o fiabilitate excelenta in timp. Prin ce se remarca un Aston Martin? Prin cusaturi albe pe piele de culoarea catifelei, sau si mai bine, pe o piele rosie, printr-un stil ce abunda de filme cu James Bond si agenti sub acoperire, si in fine, printr-un lux englezesc pe care doar cei de pe insulele britanice il pot crea.

Acum se pare ca exista, in sfarsit o Toyota cu suflet de James Bond! Sau poate un James Bond sub acoperire de samurai?..

Cert este ca acum cateva luni va anuntam ca cei Aston Martin au fost impresionati de genialitatea platformei noii Toyota iQ si s-au gandit ca pot cere acordul japonezilor pentru a o utiliza in crearea unei compacte Aston Martin. Explicatia era pe cat de nostima, pe atat de simpla: foarte multi clienti ai marcii britanice de lux, conform statisticii, mai detin „in gospodarie” si cate un model compact, si si-ar dori foarte mult ca acesta sa ofere calitati cat mai aproape de standartele luxului adevarat. Iar Aston Martin s-a gandit ca le poate oferi o solutie perfecta acestora. Tocmai de asta inginerii au inceput lucrul asupra viitorului Cygnet, bazat, dupa cum spuneam, pe platforma lui Toyota iQ.

Si uite ca astazi britanicii ne prezinta primele poze oficiale cu noua compacta de lux britanico-japoneza. Se mentioneaza inca titlul de concept, dar, judecand dupa imagini, putem intui ca versiunea finala de productie nu se va distinge foarte mult ca si design de ceea ce vedem astazi.

Dupa cum afirma cei de la Aston Martin, Cygnet va reprezenta o solutie creativa, ecologica, dar in acelasi timp prestigioasa, de transport. Acum economia excelenta de combustibil si dimensiunile ultra-compacte isi fac loc si sub umbrela prestigiului si luxului emanat de marca Aston Martin.

Lipsesc insa informatiile cu privire la datele tehnice ale viitorului model. Ceva ne face sa credem ca britanicii si-ar dori sa mai condimenteze nitel solutiile de propulsie, disponibile in mod standart pe un iQ, si prin urmare, aici am putea asista la surprize placute si interesante.

Pana atunci, insa, lucrarile de pregatire a viitorului model mai dureaza, sperandu-se ca pe parcursul anului 2010 Aston Martin Cygnet sa fie lansat ca si model de productie, fiind disponibil initial pentru piata Europei.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!