Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Renault Megane Coupe-Cabriolet. Primele poze oficiale!
5 FEBRUARIE 2010, 18:27
1,478
0
Noul Renault Megane Coupe-Cabriolet. Primele poze oficiale!
De Constantin Mihalachi
1
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
La inceputul acestui an producatorul francez de automobile Renault prezenta prima poza teasing cu noul Megane Coupe-Cabriolet… Pe atunci vedeam o parte a posteriorului viitoarei decapotabile, una care a placut la foarte multa lume ce a avut pana in ultima clipa speranta ca si modelul de serie va arata cel putin atat de atragator. Ei iata ca a venit ziua cand Renault a publicat primele informatii cu noul Megane Coupe-Cabriolet, dar cel mai imporatant primele poze oficiale cu acesta.

Astfel, Renault Megane Coupe-Cabriolet va reprezenta o combinatie dintre un coupe si o decapotabila, oferint astfel senzatii duble pasagerilor sai. Una din novatiile noului model, este acoperisul panoramic pliabil, care ofera pasagerilor posibilitatea de a se delecta cu mediul inconjurator chiar si atunci cand acesta este inchis, producatorul dorindu-si sa demonstreze ca noul model ramane a fi un cabrio chiar si atunci cand plafonul este inchis. Este de mentionat ca aceasta solutie ofera si posibilitatea de a scadea din greutatea noului model, un factor foarte important pentru eficienta automobilului.

Spatiul portbagajului ramane a fi afectat de plafonul panoramic, iar astfel acesta va oferi doar 211 litri cu acoperisul pliat, si 417 litri cu plafonul inchis.

Ajuns la a 3-a generatie, Megane Coupe-Cabriolet demonstreaza ca este destul de matur pentru a oferi clientilor sai tehnologii avansate, cum ar fi cazul transmisiei cu dublu ambreiaj Efficient Dual Cluch (EDC), sistem care apare de altfel in premiera pe un model Renault. Cu ajutorul acesteia, producatorul declara ca noul Coupe-Cabriolet emite cu 17 % mai putine noxe, respectiv si consumul este mai mic.

Gama propulsoarelor este foarte variata, clientii putand alege intre 3 propulsoare pe benzina – 1.6 litri si 110 cai-putere, 1.6 TCe si 130 cai-putere, 2.0 litri si 140 cai-putere, sau intre 3 propulsoare diesel – dCi 110 DPF, dCi 130 DPF si dCi 160 DPF.

Noul Renault Megane Coupe-Cabrio urmeaza sa fie prezentat la Salonul Auto de la Geneva, iar vanzarile acestuia vor incepe in primavara acestui an.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!