Prima pagină  »  Ştiri  »  Continental PremiumContact 2 a castigat primul test al anului 2010
26 MARTIE 2010, 14:26
2,071
0
Continental PremiumContact 2 a castigat primul test al anului 2010
De Compania Dio Plus
0
Primul test efectuat in acest an a carui personaje aveau sa devina anvelopele de vara, a fost castigat de anvelopele Continental PremiumContact 2. Testul a fost efectuat de expertii “Auto Zeitung”, cei care de altfel au scos in evidenta caracteristicile pozitive a anvelopelor PremiumContact 2, care au dat dovada de multa aderenta si siguranta, atat pe asfalt umed, cat si pe cel uscat.

In cadrul testului au fost recrutate 10 modele de anvelope, toate cu dimensiunile 205/55 R16. In testul comparativ au luat parte si o serie de modele a marcilor concurente care ofera o rezistenta redusa la rulare, insa acestea iarasi au demonstrat ca nu sunt eficiente pe suprafetele umede.

Siguranta anvelopelor, este cel mai important criteriu la testele de acest gen, anume din acest motiv, modelele care inglobeaza mai multe elemente ocupa intotdeuna cele mai inalte pozitii. Acest tip de anvelope universale, combina siguranta pe suprafetele umede si uscate, cu tinuta stabila si aderenta inalta in timpul manevrelor agresive.

Primul test al anului, a demonstrat iarasi ca anvelopele cu rezistenta redusa la rulare nu fac fata pe suprafetele umede, iar astfel distanta de franare creste considerabil. Un exemplu ar fi modelul ce a ocupat ultima pozitie la testul de franare pe suprafata umeda la 100 km/h, cel care a oprit cu 5.8 metri mai tarziu, decat castigatorul testului – Continental PremiumContact 2. Cu alte cuvinte, in momentul cand automobilul “incaltat” cu PremiumContact 2 a oprit, celalalt inca rula cu o viteza de 35 km/h! Acest fapt ne pune pe ganduri!

Reprezentant oficial Continental AG in Republica Moldova:
Dio Plus SRL
Magazine Dio Plus:
Str.Alba-Iulia, 75 (uzina Alfa) - Telefon:75-38-38
Str.Valea Crucii, 11 - Telefoane: 66-06-99, 66-09-99
www.continental.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!