Prima pagină  »  Ştiri  »  GENEVA (Update 09:55) – Noi imagini: Audi A1 si Audi RS5
4 MARTIE 2010, 09:54
1,696
0
GENEVA (Update 09:55) – Noi imagini: Audi A1 si Audi RS5 (Foto PiataAuto.md)
De Constantin Mihalachi
0
Prezent la Salonul Auto de la Geneva ce se desfasoara in aceste zile, producatorul din Ingolstadt a adus la Geneva pe langa Audi A8 Hybrid, si alte doua premiere mondiale – Audi A1 si Audi RS5. Fiecare din aceste modele tintesc propriul sau public, insa in acelasi timp pe ambele le unesc sigla marcii ce da dovada de calitate, sportivitate si extravaganta.

Prezentat de star-ul american Justin Timberlake, Audi A1 vine sa cucereasca publicul tanar care este in cautarea unui automobil compact de clasa premiu, dar care sa ofere mult confort si eficienta. In asa mod, Audi A1 va beneficia de majoritatea tehnologiilor moderne regasite si pe alte modele Audi, ca sistemul MMI, DVD, conectare IPod si multe altele. Cat priveste gama propulsoarelor, Audi ofera pentru A1 un total de 4 unitati, 2 pe benzina TFSI – 1.2 TFSI si 1.4 TFSI, cat si 2 diesel TDI – ambele 1.6 TDI.

Un alt model prezentat, este Audi RS5 este al 4-lea membru din familia Audi RS, unul care are la baza versiunea coupe a lui Audi A5 si care accelereaza 0-100 km/h in 4.6 secunde, iar viteza maxima este limitata la 250 km/h, sau 280 km/h in cazul in care inginerii Audi scot limitatorul de viteza. Chiar daca a conceput un adevarat sport car, Audi nu a uitat de consumul acestuia, care se pare ca este mai mic decat al concurentilor directi, 10.8 l/100km.
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!