Prima pagină  »  Ştiri  »  GENEVA (Update 15:20) – Premiera Mondiala: Nissan Micra (Foto PiataAuto.md)
3 MARTIE 2010, 15:19
1,414
0
GENEVA (Update 15:20) – Premiera Mondiala: Nissan Micra (Foto PiataAuto.md)
De Constantin Mihalachi
1
Ajuns deja la a patra generatie, Nissan Micra si-a dezvalui formele de curand la Salonul Auto de la Geneva. Fiind un mare succes pentru Nissan in Europa si Japonia, noua Micra este un model caruia producatorul i-a oferit tot ce are mai bun – o noua platforma si mai generoasa dupa dimensiuni, si propulsoare eficiente printre care si unul cu 3 cilindri.

Caracterizata de un design absolut nou, dar care ne aduce putin aminte de generatia anterioara, posibil din cauza farurilor spate, noul Nissan Micra va fi oferit din start cu doua propulsoare de 1.2 litri si trei cilindri, care dispun de o putere de 80 cai si 108 Nm pentru versiunea natural aspirata, si 98 cai-putere si 142 Nm pentru versiunea turbo aspirata. Ambele propulsoare vor putea fi cuplate fie la cutia manuala cu 5 rapoarte, sau la noua cutie variatoare CVT, iar eficienta de care dau dovada este egala cu cea a unui propulsor de 1.0 litri.

Noul Nissan Micra va fi comercializat in peste 160 tari, iar asamblarea acestuia va avea loc in 4 uzine Nissan din Tailanda, India, China si Mexic.
 
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!