Prima pagină  »  Ştiri  »  GENEVA (Update 16:18) – Premiera Mondiala: Skoda Fabia vRS si Fabia
3 MARTIE 2010, 16:18
1,351
0
GENEVA (Update 16:18) – Premiera Mondiala: Skoda Fabia vRS si Fabia vRS Estate (Foto PiataAuto.md)
De Constantin Mihalachi
1
Skoda a prezentat la Geneva unul din cele mai impresionante modele din gama. Este vorba de Fabia vRS si versiunea Estate al acesteia, model care se alatura unui al model dinamic Octavia vRS. Ambele versiuni ascund sub capota un propulsor impresionant de 1.4 litri, ce dezvolta 180 cai-putere datorita celor doua turbine. Propulsorul este cuplat la cutia automata DSG cu 7 rapoarte, pe cand treptele pot fi schimbate manual cu ajutorul manetelor de pe volan.

Multumita acestui propulsor, noile versiuni pot atinge o viteza maxima de 225 km/h (227 km/h pentru Estate), in timp ce acceleratia pana la 100 km/h dureaza doar 7.3 secunde. Chiar daca da dovada de multa performanta, Fabia vRS nu uita si de consumul de combustibil care este de doar 6.1 l/100km.

Spre deosebire de versiunea linistita Skoda Fabia, vRS se deosebeste datorita farurilor fata LED, jantelor de 17 inch Gigaro, etrierelor de culoare rosie, geamurilor fumurii, cat si noului bumper spate cu difuzor de aer si tevi duble ale sistemului de evacuare.

Datorita noului design al modelului Fabia vRS, Skoda a adaptat si versiunea de raliuri Fabia Super 2000, care acum masoara in latime 1.820 mm datorita noilor reguli din categoria Super 2000. Pentru a imbunatati performanta versiunii de raliuri, Skoda a efectuat modificari si la sistemul de evacuare.

Pe langa Fabia vRS si vRS Estate, Skoda a mai prezentat la standul companiei si versiunea facelift pentru Fabia si Roomster.
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!