Prima pagină  »  Ştiri  »  Mercedes-Benz livreaza 1,000,000 de unitati C-Class ale generatiei actuale
4 AUGUST 2010, 09:42
1,634
0
Mercedes-Benz livreaza 1,000,000 de unitati C-Class ale generatiei actuale
De Ilie Toma
0
Generatia actuala a lui Mercedes-Benz C-Class pare sa fie un succes rasunator pentru producatorul german: de la lansarea sa pe piata, in prima jumatate a anului 2007, au fost livrate peste 1 milion de exemplare clientilor. C-Class este, in prezent, si cel mai popular model din gama Mercedes-Benz.

In pofida unui an foarte dificil, cum a fost 2009, vanzarile actualei generatii sunt cu 4% mai mari decat cele ale generatiei precedente, la aceeasi perioada de la lansarea pe piata. In intreaga sa cariera, generatia precedenta a insumat vanzari de peste 1,9 milioane de unitati. De la introducerea, in 1982, a primului model Mercedes-Benz in acest segment, producatorul german a comercializat un total de peste 8 milioane de vehicule.

Pana in prezent, generatia actuala C-Class a insumat peste 840,000 de sedanuri vandute si peste 160,000 de break-uri. Cea mai mare piata pentru Mercedes-Benz C-Class este SUA, unde “pleaca” fiecare al 4-lea exemplar produs. Pozitiile 2 si 3 in topul celor mai importante piete pentru C-Class ii revin Germaniei si, respectiv, Chinei.

Pe langa eficienta deosebita a propulsoarelor, actualizate intre timp de producator de la lansarea modelului pe piata, actuala generatie C-Class este recunoscuta si drept un exemplu de fiabilitate. Conform studiilor JD Power, Mercedes-Benz C-Class este in varful topului in materie de calitate, fiabilitate, atractivitate si costuri de intretinere, in raport cu concurentii sai.

Pentru a doua jumatate a acestui an, este asteptata si operarea unui facelift pentru actuala generatie a modelului.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!