Prima pagină  »  Ştiri  »  Audi A1: start de vanzari in Europa
2 SEPTEMBRIE 2010, 19:10
1,363
0
Audi A1: start de vanzari in Europa
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
Lunga asteptare a luat sfarsit: Audi A1 este deja disponibil in showroom-urile germane, elvetiene, austrice si cele din Luxemburg, si va ajunge pe parcursul lunii septembrie in marea majoritate a tarilor europene. In Germania pretul de start pentru Audi A1 constituie €15,800.

Modelul mizeaza pe un design progresiv, cu iz avangardist, pe o calitate de asamblare de exceptie si pe tehnologii de ultima ora. De asemenea, Audi A1 ofera posibilitati de individualizare limitate doar de imaginatia cumparatorului, numai pentru exterior fiind disponibile peste 800 de versiuni si combinatii diferite.

Audi declara ca interesul manifestat de cumparatori pentru A1 intrece orice asteptari, distribuitorii abia asteptand sa primeasca primele exemplare. Peste 150,000 de potentiali clienti s-au declarat deja interesati de model, inregistrandu-se cu scopul de a fi informati in momentul in care modelul devine disponibil. Datorita acestui fapt, capacitatea de productie a modelului va fi sporita cu 20%, atingandu-se o cifra de productie de cca 100,000 de unitati anual. Audi mizeaza pentru A1 pe o geografie a vanzarilor orientata in mare parte spre Europa, insa nu va ezita sa lanseze modelul si pe pietele cu mare potential din Asia, si America de Sud, incepand cu 2011. Pana la sfarsitul lui 2010, 50,000 de unitati A1 ar urma sa iasa de pe portile uzinei din Belgia, in care este asamblat.

In momentul lansarii, Audi A1 ofera posibilitatea alegerii intre 3 motorizari: 1.2 TFSI, 1.4 TFSI si 1.6 TDI. Toate motoarele sunt turboaspirate, cu injectie directa si sunt dotate cu sistem start-stop si regenerare a energiei la franare. De asemenea, Audi A1 este deocamdata unicul automobil in segmentul sau care ofera un sistem start-stop si pe versiunile cu transmisie automata.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!