Prima pagină  »  Ştiri  »  BMW aduce conceptul viitoarei Serii 6 la Paris!
20 SEPTEMBRIE 2010, 10:59
1,545
0
BMW aduce conceptul viitoarei Serii 6 la Paris!
De Ilie Toma
0
Cariera actualei generatii Seria 6 se apropie de sfarsit, iar BMW ne anunta despre o prezentare plina de emotii la Salonul Auto de la Paris: BMW Concept 6 Series Coupe, pe care o putem numi, de fapt, o prefatare a viitoarei generatii Seria 6.

Noul concept aduce in evidenta liniile clasice ale unui coupe BMW: capota lunga si lungime mica de la extremitatea frontala a masinii pana la roti, compartiment interior pozitionat spre spate, ampatament lung si un profil coborat cu o linie flotanta a pavilionului.

In acelasi timp, spatele masinii pune in evidenta latimea. Dominat de linii orizontale, si ajutat de un ecartament mare, dar si de arcurile late ale rotilor, spatele lui BMW Concept 6 Series Coupe emana putere, musculozitate si sete de performanta.

Pe langa emotia data de formele masinii, BMW mai anunta si debutul unor noi tehnologii pe Concept 6 Series Coupe. Vorbim, astfel, despre debutul farurilor adaptive cu tehnologie LED. Faruri adaptive, care isi schimba unghiul de incidenta in viraje, exista de mai mult timp, insa acestea foloseau in mare parte proiectoare conventionale. Tehnologia LED-urilor isi face tot mai mult simtita prezenta in sistemele de iluminare ale masinilor, iar BMW a reusit acum sa imbine cele doua elemente in forma farurilor care folosesc LED-uri pentru toate functiile de iluminat, si isi mai pot schimba si unghiul de incidenta.

Interiorul lui Concept 6 Series Coupe este definit de functionalitate, eleganta si exclusivitate. Ideea orientarii intregului panou de bord catre sofer, tipic pentru BMW, merge aici si mai departe, mai ales ca vorbim de un coupe – un driver’s car prin definitie. In interior si-a facut loc un display de 10.2 inchi al sistemului iDrive, precum si un sistem audio Bang and Olufsen.

Pe langa Conceptul Seriei 6, BMW va mai aduce la Paris si multaseptatul BMW X3 in noua sa generatie. De asemenea, la Paris va mai debuta si sistemul xDrive pe versiunea Touring a Seriei 5, precum si pachetul M pentru acelasi model.
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!