Prima pagină  »  Ştiri  »  Dacia Logan MCV devine Lada la Salonul Auto de la Moscova
1 SEPTEMBRIE 2010, 07:50
1,728
0
Dacia Logan MCV devine Lada la Salonul Auto de la Moscova
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Alianta dintre Renault si VAZ se materializeaza in primele roade: la Salonul Auto de la Moscova a fost prezentat un nou model Lada, dar care este, in esenta, o reintruchipare a cunoscutului Logan MCV.

Adevarul este ca in Rusia Dacia Logan in caroserie sedan se vinde ca Renault Logan, iar Logan MCV si Sandero nu au fost comercializate pana in prezent. Asftel, pentru piata Rusiei, MCV-ul este un model nou, insa acesta va fi vandut cu marca Lada si va fi asamblat pe teritoriul Rusiei.

Lada nu a anuntat deocamdata numele viitorului model, insa pretul pentru piata Rusiei este deja cunoscut: incepand de la 400 mii ruble (cca 6500 Euro). Modelul va putea oferi 5 sau 7 locuri si, in dependenta de nivelul de dotare, va putea oferi ABS, airbag-uri frontale si laterale, sistem audio MP3, sistem de aer conditionat si scaun sofer cu reglaj pe inaltime.

Startul productiei noului model ar urma sa aiba loc la inceputul anului 2012, iar aria de vanzari al acestuia se va extinde si catre marea majoritate a tarilor CSI. Judecand dupa succesul brand-ului Dacia din Moldova, putem intui ca tara noastra nu se va include in lista de tari care vor beneficia de viitorul model VAZ. Totusi, catre anul 2012 familia Logan ar urma sa beneficieze de o noua generatie, iar modelele Lada, construite pe platforma actualei generatii, in cazul in care ar ocupa o nisa inferioara de pret, ar putea sa-si faca loc si pe piata noastra.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!