Prima pagină  »  Ştiri  »  Facelift pentru Chevrolet Captiva
13 SEPTEMBRIE 2010, 13:23
1,614
0
Facelift pentru Chevrolet Captiva
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Chevrolet isi mai anunta astazi unul din asii de maneca, pregatiti pentru Salonul Auto de la Paris. Standul producatorului va gazdui si versunea facelift a SUV-ului din gama – Captiva. Modificarile aduse de facelift nu tin doar de partea estetica, ci si de linia de motoare si transmisii.

Cel putin trei motoare noi isi vor face loc sub capota lui Captiva. Vorbim aici de un propulsor pe benzina, de 2.4 litri, si doua versiuni ale unui nou turbodiesel de 2.2 litri, care vor putea livra fie 163 CP, fie 184 CP. Propulsorul pe benzina este unul aspirat natural si va livra 171 CP.

Si transmisiile sunt noi, atat cea manuala cat si cea automata. Ambele au sase rapoarte si au fost concepute sa contribuie la reducerea consumurilor si emisiilor propulsoarelor la care sunt cuplate.

Noua Captiva a beneficiat si de o dotare mai generoasa in directia sistemelor de siguranta si asigurare a stabilitatii traiectoriei: sistem de stabilizare a traiectori ESC, sistem de control al tractiunii TCS, precum si sistem de asistenta la franare Brake Assist – toate disponibile pe versiunile de baza.

Ca si aspect estetic, facelift-ul aduce o redesenare atat pentru partea frontala cat si cea spate. Linia profilului lateral a devenit si ea mai ascutita, redand SUV-ului o aparenta mai musculoasa. In interior, si-au facut loc noi materiale, mai calitative, iar sistemul media al modelului va cuprinde acum un port USB si conexiune Bluetooth.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!