Prima pagină  »  Ştiri  »  Fernando Alonso si Felippe Massa primesc cate un Abarth 695 Tributo
10 SEPTEMBRIE 2010, 17:37
1,294
0
Fernando Alonso si Felippe Massa primesc cate un Abarth 695 Tributo Ferrari
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
Doua exemplare de Abarth 695 Tributo Ferrari - cea mai puternica versiune a renumitului Fiat 500 - au fost inmanate catre Felippe Massa si Fernando Alonso, pilotii echipei Ferrari. Sub capota lui Abarth 695 Tributo Ferrari se ascunde un motor de 1.4 litri Turbo T-Jet, modificat sa dezvolte 180 CP!

Minunatul propulsor este cuplat la o cutie de viteze automata, de curse, care este operata prin padele in stilul acelorasi competitii de cursa si care reuseste astfel sa reduca la minim timpul necesar schimbarilor de trepte.

Nu doar setea de performanta, spiritul de competitie si stilul italian sunt comune pentru aceasta versiune Abarth si pentru Ferrari. Exemplarele sunt si vopsite in rosul celor de la Ferrari – Scudderia Red si mai dispun si de cateva elemente decorate cu fibra de carbon.

Vanzarile acestei editii speciale au luat startul in luna iulie a anului curent, peste 600 de exemplare fiind comandate pana in prezent, peste jumtate dintre acestea plecand in tari precum Marea Britanie, Franta si Germania.

Karl Abarth si Enzo Ferrari, fondatorii celor doua companii italiene, au fost si doua mari nume in istoria industriei auto, care au creat, practic, legenda competitiilor si performantei in stil italian. Atat Karl Abarth, cat si Enzo Ferrari, au avut o linie foarte similara a carierei lor, pornind de la nivelul de pilot de cursa, apoi maestri in tuning si recalibrare a motoarelor, iar intr-un final sefi ai unor companii care au inspirat respect de-a lungul anilor.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!