Prima pagină  »  Ştiri  »  In Moldova a fost dat startul comenzilor pentru Toyota Highlander si
20 SEPTEMBRIE 2010, 08:02
1,362
0
In Moldova a fost dat startul comenzilor pentru Toyota Highlander si Hilux
De Centrul Toyota Chisinau "Continent"
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Centrul Toyota Chisinau “Continent”, distribuitor oficial Toyota in Republica Moldova, ofera amatorilor marcii Toyota ocazia de a deveni unii din primii posesori de Highlander si Hilux din Moldova. Incepand de acum, aveti posibilitatea de a incheia un contract de livrare a unui model in oricare din dotarile disponibile si de a intra in posesia automobilului printre primii in tara!

De curand, la Salonul Auto de la Moscova, a avut loc premiera mondiala a noii generatii Toyota Highlander, care va fi disponibila doar pentru piata din SUA, dar si din CSI, inclusiv Republica Moldova. Ca si in cazul intregii game de modele, noile Highlander si Hilux vor fi adaptate conditiilor de exploatare din Moldova si oferite cu o garantie pe o durata 3 ani sau 100 000 km.

Conform ierarhiei de modele a Toyota, Highlander ocupa pozitia intermediara intre Land Cruiser Prado si RAV4.

Tot-terenul Toyota Highlander vine echipat cu un motor V6 de 3,5 litri, care ofera 273 CP, si o cutie de viteze automata. Datorita nivelului ridicat al confortului, acest automobil va fi preferat in special de familii. In dotare standard, Highlander vine cu scaune si oglinzi prevazute cu incalzire, cruise control, climatizare bizonala de inalta performanta, camera video retrovizoare, sistem audio, airbag-uri pentru sofer si pasagerul din fata, airbag-uri de tip cortina pentru pasagerii din spate. Pentru amatorii de escapade in off-road sunt prevazute tractiunea integrala, sistemele АBS, EBD, de mentinere a traiectoriei, de asistenta la urcarea in rampa si la coborare din panta.

Pentru acei, pentru care automobilul este mai mult decat un mijloc de transport, capatand rolul si de partener de nadejde, fara indoiala, Va putem propune noul Hilux, care de asemenea poate fi comandat la Centrul Toyota Chisinau. Acest automobil reprezinta o suplinire reusita a familiei automobilelor de teren de marca Toyota din Republica Moldova, care, cu sigurnata, va fi apreciat de clientii nostri – amatori ai odihnelor active la natura si cei corporativi.

In Moldova, Hilux este disponibil in 2 versiuni cu motoare turbodiesel in 4 cilindri, cu 16 supape si sistem de injectie directa COMMON RAIL, cu capacitate de 2,5 si 3,0 litri, care ofera 144 si 172 CP, respectiv. Motorul de 2,5 litri este cuplat la o cutie de viteze manuala in 5 trepte, iar cel de 3 litri – la o cutie automata cu acelasi numar de rapoarte. Tinem sa mentionam, ca tractiunea integrala nepermanenta si diferentialul fata blocabil (ADD) asigura noului model calitati excelente in off-road. Designul modern si masculin, fiabilitatea devenita legenda, precum si interiorul practic si confortabil il doesebeste favorabil de ceea ce ofera concurentii.

“Noi asteptam nerabdatori sosirea noilor Highlander si Hilux in showroom-urile noastre, deoarece interesul fata de acestea este enorm. Pana acum aceste modele puteau fi cumparate doar la vanzatori neautorizati, fara garantie si adaptare la conditiile din tara. Curand, aceste modele vor fi disponibile la noi oficial, cu o garantie de 3 ani, iar politica de preturi ii va multumi pe clientii nostri potentiali. Deja putem oferi o informatie completa despre modelele disponibile, iar incepand cu mijlocul acestei toamne vor fi disponibile pentru test-drive” – ne-a relatat Dl Victor Sumilo, directorul general al Centrului Toyota Chisinau “Continent”.

Mentionam, ca la cumpararea automobilelor la Centrul Toyota Chisinau “Continent”, toti Clientii nostri devin participanti ai unui Program complex de Loialitate, care prevede reduceri la deservire, cumparare de piese si accesorii, precum si toate privilegiile unui Client fidel.

Informatia completa despre noile modele o puteti obtine la Centrul Toyota Chisinau “Continent”, situat pe viaductul “Centru-Botania”, unde consultantii nostri profesionisti Va vor putea raspunde la orice intrebare.

Dealer Oficial Toyota in Republica Moldova:
Centrul Toyota Chisinau "Continent"
Showroom Toyota: str. Arborilor, 17/1, Chisinau
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!