Prima pagină  »  Ştiri  »  Lexus ES 350, curand si in Moldova
20 SEPTEMBRIE 2010, 06:57
1,625
0
Lexus ES 350, curand si in Moldova
De Continent SRL, Distribuitor Oficial Lexus in Republica Moldova
0
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Noua berlina de clasa premium Lexus ES 350 va fi disponibila in curand, in mod oficial pe piata din Moldova, - ne comunica compania Continent S.R.L., importator oficial al marcii Lexus in Moldova.

Debutul versiunii ES 350, destinate pietei Europene, a avut loc de curand la Salonul Auto de la Moscova. Pana acum, acest model era destul de raspandit in randul vanzatorilor neautorizati. In scurt timp, insa, distribuitorul oficial al Lexus in Moldova, compania Continent SRL, va fi pregatita sa primeasca primele comenzi pentru astfel de modele.

Merita mentionat faptul, ca modelul Lexus ES 350, achizitionat de la un dealer autorizat, este prevazut cu o garantie pe termen de 3 ani sau 100 000 km si este adaptat exploatarii in conditiile de drum, de combustibil si climaterice din Republica Moldova.
Amintim ca, in dotare standard, ES dispune de un motor V6 pe benzina, de 3.5 litri, care dezvolta 277 CP si 346 Nm. Sprintul pana la 100 km/h dureaza 7 secunde, iar viteza maxima constituie 230 km/h.

In mod traditional, clientilor li se ofera o gama larga de culori ale tapiteriei, precum si o lista cuprinzatoare de dotari standard si optionale. Cunoastem ca modelul va putea fi echipat cu o varietate larga de dotari precum sistemul de navigare cu hard disk, sistemul audio 5.1 Mark Levinson Premium Surround® cu 14 difuzoare, camera retrovizoare, plafon transparent, sistem de climatizare bizonal, interfata Bluetooth, conexiune USB, dar si 10 airbag-uri, asistenta la franarea de urgenta si faruri adaptive.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!