Prima pagină  »  Ştiri  »  Maine isi face debutul public noul Bentley Continental GT
6 SEPTEMBRIE 2010, 10:46
1,737
0
Maine isi face debutul public noul Bentley Continental GT
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
Maine, 7 Septembrie, la ora 17:00 ora Moldovei, Bentley va dezvalui noul Contintal GT printr-o metoda inedita: lansarea va avea loc online, printr-o transmitere directa, pe parcursul unei saptamani, dintr-un studiou cu lumini si proiectoare. Transmiterea va putea fi admirata pe www.ContinentalGT.com. Bentley isi doreste astfel sa creeze impresia de salon auto, unde publicul va putea urmari modelul online intr-o atmosfera plina de grandoare si exclusivitate.

Generatia acutala a lui Continental GT a fost lansata in 2003. Dupa cum afirma chiar designerul care a stat in spatele generatiei lansate in 2003, Dirk van Braeckel, povestea de design din 2010 este si mai emotionanta decat cea din 2003 – cu un model cu o prezenta irepetabila, cu un rafinament exclusiv si o inginerie de exceptie.

Generatia actuala ascunde sub capota un motor al grupului Volkswagen – un W12 de 6.0 litri, care dezvolta 552 CP. De la lansarea sa in 2003 si pana astazi, Bentley a livrat peste 22,000 de exemplare, vanzari puternic impulsionate si de versiunile cu performanta sporita, cum ar fi GT Speed (600 CP) GTC (versiunea decapotabila) sau, mai recent, GT Supersports – o masina capabila sa atinga 328 km/h.

Detalii tehnice vizavi de noua generatie nu sunt anuntate deocamdata, insa putem intui ca vom regasi sub capota o forma evoluata a motorului W12.

PiataAuto.md va prezinta mai jos o scurta galerie foto cu generatia lui Bentley Continental GT care este pe care sa-si incheie cariera
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!