Prima pagină  »  Ştiri  »  Mitsubishi aduce la Salonul Auto de la Paris versiunea de serie,
6 SEPTEMBRIE 2010, 11:01
1,253
0
Mitsubishi aduce la Salonul Auto de la Paris versiunea de serie, destinata Europei, a lui i-Miev. Pretul? 30,000 Euro!
De Ilie Toma
0
Mitsubishi se declara gata de ofensiva electrica pe continentul European. Dupa ce primele i-Miev au pasit pe teritoriul britanic intr-o serie limitata, mai mult in scop de teste, la Salonul Auto de la Paris va fi adusa versiunea in forma finita, gata sa atace 14 piete europene.

Modelul va fi disponibil pentru achizitie incepand cu luna Decembrie a acestui an, insa va avea un pret intre 30 si 35 mii Euro la intrarea in showroom-uri, iar dupa subventiile guvernamentale din tarile in care va fi prezent, pretul final pentru cumparator ar trebui sa se situeze la un nivel de sub 30,000 Euro, inclusiv costul bateriilor.

Pentru a se conforma standardelor europene, i-Miev va dispune de o forma diferita a barelor de protectie, o plansa de bord cu o reanranjare mai ergonomica a comenzilor si un confort interior general imbunatatit. De asemenea, versiunea destinata Europei a lui i-Miev va fi echipata in baza cu sistem de stabilizare a traiectorie ASC, precum si airbag-uri laterale si de tip cortina.

Cele 14 tari in care va fi comercializat initial i-Miev sunt Austria, Belgia, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Portugalia, Spania si Suedia.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!