Prima pagină  »  Ştiri  »  Renault lanseaza Latitude la Moscova si anunta productia in Rusia a
1 SEPTEMBRIE 2010, 11:44
1,376
0
Renault lanseaza Latitude la Moscova si anunta productia in Rusia a trei modele
De Ilie Toma
1
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
Va anuntam ceva timp in urma ca Renault intentiona sa lanseze noul sau sedan de largi dimensiuni, numit Latitude, la Salonul Auto de la Moscova. Iata ca evenimentul a avut loc, si odata cu acesta au devenit disponibile mai multe imagini si informatii vizavi de noul model.

Latitude tinteste segmentul business in Rusia, iar vanzarile vor demara chiar in aceasta toamna. Modelul are rolul de a deveni varful de gama in familia Renault si va fi comercializat in peste 50 de tari ale lumii.

Piata Rusiei este insa una de o mare importanta pentru Renault, mai ales prin prisma detinerii de catre grupul francez a 25% din cel mai mare producator rus – AvtoVAZ. Din 2005, in Rusia opereaza si o uzina Renault in parteneriat cu Guvernul Moscovei – Avtoframos. In aprilie 2010, Renault ocupa pozitia a 4-a in Rusia in topul marcilor, cu o cota de 5.3% si 50,801 unitati vandute in primele sapte luni ale anului curent.

Tocmai de asta planurile celor de la Renault de a stabili productii locale ale celor mai populare modele par cat se poate de firesti. In cadrul Salonului Auto de la Moscova Renault a anuntat ca fabricile sale de pe teritoriul Rusiei vor produce Renault Duster, Fluence si Megane Hatchback – toate incepand cu 2011. Aceasta strategie va permite celor de la Renault sa fie capabili sa ofere vehicule la un pret competitiv, adaptate specificului de exploatare local nu doar pentru segmentele entry-level, ci si pentru segmentul mediu si SUV.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!