Prima pagină  »  Ştiri  »  Renault va prezenta versiunea facelift a lui Laguna la Paris
7 SEPTEMBRIE 2010, 08:18
1,303
0
Renault va prezenta versiunea facelift a lui Laguna la Paris
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Desi nu are o cariera foarte lunga din momentul cand a fost lansata pe piata, actuala generatie Laguna va beneficia deja de un facelift, menit sa-i impulsioneze cifrele de vanzari. Modificarile tin atat de partea estetica, cat si de cea tehnica, Laguna beneficiind acum de motoare conforme normelor Euro 5 pe intreaga gama de versiuni.

De fapt, vorbim de actualizari ale acelorasi propulsoare de pana acum, care vor emite mai putin CO2 si vor indica un consum mai eficient. La partea estetica, Renault Laguna a beneficiat de o capota redesenata, de mici revizuiri ale barei de protectie fata si cea spate.

In interior se va putea regasi aceeasi calitate buna a materialelor, un sistem de navigare Tom-Tom Live si un sistem audio Bose.

Ca si numar de unitati vandute, actuala generatie Laguna nu sta foarte bine. In luna iunie 2010, spre exemplu, Renault a vandut in intreaga lume 6134 unitati de Laguna, iar cifra sumata pentru primele 6 luni ale anului indica un numar de 29,960 de unitati. In 2009, in aceleasi 6 luni, Laguna se vanduse in 31,250 de unitati, iar evolutia negativa a curbei vanzarilor ar putea fi si unul din factorii ce au determinat un facelift mai timpuriu. Pentru comparatie, Megane, cel mai popular model al marcii Renault, s-a vandut in iunie 2010 in 53,380 unitati, in timp ce vanzarile in primele 6 luni ale anului curent au constituit peste 273 mii de unitati.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!