Prima pagină  »  Ştiri  »  Toyota reintra in segmentul van-urilor compacte cu un nou model: Verso-S
2 SEPTEMBRIE 2010, 11:19
1,124
0
Toyota reintra in segmentul van-urilor compacte cu un nou model: Verso-S
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
Toyota isi anunta asii din maneca, pregatiti pentru Salonul Auto de la Paris. In primul rand, vorbim de un model absolut nou, prin care Toyota isi doreste sa reintre in segmentul van-urilor compacte. Acesta va purta numele Verso-S si va avea cea mai scurta lungime exterioara dintre toate MPV-urile segmentului B de pe piata europeana.

Totusi, ingineria inteligenta ii va permite lui Verso-S sa ofere un spatiu interior foarte vast, fiind si practica in acelasi timp.

Pe langa noul model, la Salonul Auto de la Paris Toyota va marca 10 ani de tehnologie “deplin hibrida” in productie, expunand si un nou concept hibrid – FT-CH Concept. Noua creatie vine sa anticipeze intentia celor de la Toyota de a extinde aplicarea sistemelor hibride de propulsie catre cea mai mare parte a modelelor din gama, conceptul prefatand un viitor model compact urban hibrid – stilat, accesibil si eficient.

Toyota va mai aduce la Paris si o revizuire a interiorului lui iQ. De asemenea, va fi prezentat si un nou sistem multimedia pentru Aygo.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!