Prima pagină  »  Ştiri  »  Volvo lanseaza versiunile R-Design pentru S60 si V60 (UPDATE Video)
21 SEPTEMBRIE 2010, 15:14
1,289
0
Volvo lanseaza versiunile R-Design pentru S60 si V60 (UPDATE Video)
De Ilie Toma
0
Volvo isi mentine traditia de a lansa versiuni cu un design mai agresiv pentru cele mai populare modele din gama sa, si aduce acum versiunile R-Design pentru recent-lansatele Volvo S60 si Volvo V60.

Totusi, Volvo nu s-a limitat doat la agresivitati estetice, ci a recurs si la cateva recalibrari de sasiu. In primul rand, directia a capatat reactii mai rapizi, iar reactiile amortizoarelor sunt comparabile cu modul Sport de rulare in cazul suspensiilor adaptive ale acelorasi modele. Dupa cum declara cei de la Volvo, intentia a fost de a crea senzatia unui condus in conexiune perfecta cu cel de la volan, soferul avand impresia unui automobil realizat dintr-o singura bucata.

Asa cum o fac de mult timp cei care isi doresc sa fortifice rezistenta torsionala a unei masini, Volvo a echipat editiile S60 R-Design si V60 R-Design cu bare dure, care unesc sub capota holurile amorizoarelor. Arcurile suspensiilor au suferit si ele modificari, fiind scurtate cu 15 mm, ceea ce ar trebuie sa-i redea masinii un comportament mult mai “fixat” de carosabil.

Cat priveste motoarele care isi pot face loc sub capota, lista acestora a ramas nemodificata in raport cu modelele obisnuite. Se poate opta intre 5 motorizari pe benzina, cu capacitati cilindrice cuprinse intre 1.6 litri si 3.0 litri si puteri intre 150 CP si 304 CP, si 3 motorizari diesel, cu capacitati de la 1.6 litri la 2.4 litri si puteri cuprinse intre 115 CP si 204 CP.
 
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!