Prima pagină  »  Ştiri  »  Honda a dezvaluit la Detroit conceptele lui Civic Sedan si Civic
11 IANUARIE 2011, 08:53
1,230
0
Honda a dezvaluit la Detroit conceptele lui Civic Sedan si Civic Si Coupe
De Ilie Toma
0
Versiunile pre-productie a viitoarelor generatii Honda Civic Sedan si Civic Si Coupe au fost prezentate si ele la Detroit. Vanzarile noii generatie Civic, cea de-a 9-a la numar, vor lua startul in primavara.

Desi aduc linii noi si un caracter mai puternic, design-ul noilor Civic Sedan si Civic Si Coupe poate fi interpretat mai degraba ca o evolutie a stilului de monovolum actual, decat o revolutie. Sportivitatea sa face simtita in mod special in cazul coupe-ului, acesta fiind dotat in spate si cu un difuzor de aer exclusiv, care continua in gura de evacuare pozitionata pe centru.

In lista de motorizari a noii generatii se vor regasi motoare evoluate i-VTEC, la care se va alatura si versiunea hibrid a modelului, cu sistemul de propulsie hibrida de ultima generatie a japonezilor, prezent deja pe CR-Z si Insight. Pe langa aceste motorizari, Honda va continua traditia productiei de versiuni propulsate pe baza de gaz natural comprimat CNG, oferind o astfel de versiune si pentru noua generatie Civic, pentru piata SUA.

Generatia curenta Honda Civic a inregistrat vanzari de peste 1.5 milioane de exemplare in cariera sa, care a inceput in 2005. Civic este pentru Honda un mare vanator de clienti noi, generatia actuala aducand annual, in medie 90,000 de clienti noi, de pana la 35 de ani, pentru marca japoneza.
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!