Prima pagină  »  Ştiri  »  Kia Picanto, acum şi în versiune cu 3 uşi
16 AUGUST 2011, 12:50
1,751
6
Kia Picanto, acum şi în versiune cu 3 uşi
De Ilie Toma
4
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Pentru prima dată de la apariţia numelui Picanto în gama Kia, acesta va fi disponibil şi în versiune cu 3 uşi. Kia îşi explică şi motivele care au determinat-o să introducă noua versiune: europenii aleg dau tot mai multă preferinţă maşinilor compacte.

La nivel global, segmentul A, cel în care se încadrează şi Kia Picanto, constituie cam 2.4 milioane de maşini. Până în anul 2015, atunci când Picanto se va afla la jumătatea ciclului său de viaţă, se estimează o creştere de până la 3.3 milioane de unităţi a segmentului, dintre care aproape un milion vor fi maşini compacte cu 3 uşi. Deci, o piaţă deloc de neglijat pentru Kia.

Deşi dimensiunile versiunii cu 3 uşi sunt identice cu cele ale versiunii în 5 uşi, noile uşi şi noua linie a geamurilor îi dau lui Picanto o siluetă mai dinamică şi mai expresivă. Iar cei care vor opta pentru dotări superioare vor pitea alege şi între câteva seturi noi de jante stilate.

Ca şi „sora” cu 5 uşi, Picanto 3 uşi vine cu două motorizări pe benzină: de 1.0 litri şi 1.2 litri. Picanto 1.0 are emisii CO2 de doar 99 g/km, exact atâ,t cât să-i scutească de taxe de poluare pe cetăţenii mai multor oraşe europene.
COMENTARII (6)
G e o
Floreşti, Moldova
la 16 August 2011 - 14:21
Superba masina pentru cei la care le sufla vintul in buzunare,e foarte economa acesta masina. Imi pare rau ca nu sunt facut si poze ale salonului,dar privind la poza a 2 mi se pare ca pasgerii din spate vor sta cu genunchii la barba si in port bagaj se vede ca va fi mult loc,la toate acestea este un raspuns,"Doar e o masina mica".
daca priviti atent pe poza a 4 se vede farele de jos si beculetul cvare se aprinde cind dai in spate cu maisna,si e jos si sunt unii kaskati si pot sa nu il vada si e cam riscant,
Mia placut la ea ca are un stil intr-un fgel agresiv,fata masinii este mare si o face mult mai serioasa. Si oricum mia tare imi plac Fiat Punto acestea noi.decit aceasta KIA mai bine un Fiat,tot e econom si acela si mi se pare ca mai multa putere acre acela,sau un VW POLO.
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 16 August 2011 - 15:47
Se pare ca imparte cu Toyota Yaris aceasi caroserie. nu prea imi plac farurile astea bulbukate, insa pentru o papushika e alegerea perfecta... :))
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 16 August 2011 - 16:24
da chiar farurile nu sunt la tema
0
1
GrandPremium
Chişinău
la 16 August 2011 - 22:06
arata foarte bine pt o coreiana!
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 17 August 2011 - 17:52
Asa roticele mici are, imi aminteste de Chevrolet Aveo.
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 18 August 2011 - 17:56
mie putin si de Ford Fiesta
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!