Prima pagină  »  Ştiri  »  Skoda MissionL – conceptul care prefaţează viitoarea generaţie Octavia
5 SEPTEMBRIE 2011, 16:41
2,569
9
Skoda MissionL – conceptul care prefaţează viitoarea generaţie Octavia
De Ilie Toma
10
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Skoda îşi anunţă astăzi premiera pe care o pregăteşte pentru Salonul Auto de la Frankfurt: MissionL Concept. După cum declară cei de la Skoda, conceptul va veni la Frankfurt într-o versiune apropiată de cea de producţie, şi va ocupa, într-un viitor apropiat, segmentul compact al mărcii, reprezentat în acest moment de Octavia.

Modelul de serie urmează a „îmbărca” forma de hatchback / liftback, la fel cum o face Octavia în prezent, şi va fi lansat pe toate pieţele importante pentru Skoda – de la Europa până la Rusia, India sau China. Piaţa indiană ar urma să cunoască un model adaptat, în caroserie sedan.

Noul model ar urma să fie construit la uzina Skoda din Mlada Boleslav, Cehia, dar nu sunt excluse şi alte locaţii de asamblare.

După cum declară reprezentanţii Skoda, designul lui MissionL Concept reprezintă direcţia pe care o vor lua formele modelelor Skoda în viitorul apropiat. Mai mult ca atât, noul model de serie, dezvoltat pe baza lui MissionL Concept, are un rol important în cadrul planului Skoda de a-şi spori vânzările până la 1.5 milioane de unităţi anual, până în 2018.
COMENTARII (9)
Jeremy Clarkson
Chişinău
la 5 Septembrie 2011 - 19:57
Imi plac ft mult aceste linii !!!! Arata a masina serioasa !!!
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 5 Septembrie 2011 - 20:42
Super de tot. Daca Octavia ar semana cu conceptul dat, ar fi foarte reusita la design. Imi place noul stil pe care il vor implementa cei de la Skoda.
0
0
dima
Chişinău
la 5 Septembrie 2011 - 20:49
eu am avut skoda si pentru mine orce skoda in afara de seria VRS, a fost mereu o masina pentru servici, de lucru de dus sefii etc etc, sper sa se schimbe aceste stereotipuri pe viitor si skoda va deveni o masina care va fi privita cu alti ochi.
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 5 Septembrie 2011 - 21:00
Dima: Stii, inainte privind modelele Forman, Favorit, Felicia nu prea apreciam marca Skoda, considerind-o "deshovaia". Acum insa mi-am schimbat radikal parerea incepind cu prima Octavia si Superb.
0
0
Mihail
Chişinău
la 5 Septembrie 2011 - 21:09
nemtii o ridicato mult ...pranctic un a doilea VW pe citeva modele :)
imi place si mie acest design ! arata cam patratos da e taman pentru gusturile mele ,astept sa vad si patele ca oamenii :)

piataauto reclama asta din dreapta de jos ini ESE pe GIT!!! am vazut ca in spatiul publicitar este aceasta reclama ,compania respectiva a dorit si mai mult mda? adica sa ne le bagati pe git sa intram pe ele fara sa vream mda?
Da sii sinca mai INERVANT e ca no pot inchide!!!
0
0
dima
Chişinău
la 5 Septembrie 2011 - 22:03
skoda octavia este facuta pe baza la VW golf 5, are aceiasi suspensie si motoare, identice, scoda superb cu vw passat identice, numai ca skoda e mai ieftina cu circa 30% din ce motive nu stiu, eu insa daca voi alege vreodata sami iau VW, imi voi lua skoda din aceeasi clasa:))))))))
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 6 Septembrie 2011 - 09:43
La partea frontala sunt unele tangente cu prima generatie Octavia, mai ales la faruri si grila radiatorului.
0
0
Mihail
Chişinău
la 6 Septembrie 2011 - 12:22
dima e mai eftina cu circa 30% pentru ca brandu skda nare valoarea lui VW plus ma mai gindesc eu ca mina de munca in cehia e mai eftina ca in germania asa ca poate au de unde sa scada :)
eu tot as alege skoda poateca...
0
0
Autoexpert
Chişinău
la 7 Septembrie 2011 - 22:40
skoda visionL de fapt nu o v-a inlcui pe Octavia ci va fi un sedan de tip low cost din clasa B+.Adica concurent pentru polo sedan, hyundai accent(solaris),kia rio sedan,fiat linea etc.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!