Prima pagină  »  Ştiri  »  Un Audi A1 pentru samurai
1 DECEMBRIE 2011, 08:06
1,904
3
Un Audi A1 pentru samurai
De Valeriu Baharu
5
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
Audi a adus la Salonul Auto de la Tokyo o versiune specială a lui A1, pregătită în onoarea echipei naţionale de fotbal a Japoniei. Versiunea a fost dezvoltată pe baza unui A1 cu 3 uşi, echipat cu motor de 1.4 litri TSI şi 122 CP, iar exteriorul maşinii a primit culorile naţionalei japoneze de fotbal.

Jantele exclusive de 18 inch au fost şi ele parţial vopsite în roşu, pentru a se include în tabloul general al maşinii. Iar elementele exclusive sunt încheiate de un spoiler spate, montat deasupra hayon-ului.

În interiorul lui A1 SAMURAI BLUE – pentru că ăsta e numele versiunii speciale – au fost amplasate scaune sport cu inscripţii speciale. Aceeaşi execuţie poate fi găsită la gurile de aerisire, pe uşi, pe consola centrală şi chiar pe covoraşe.

Ediţia specială a fost creată într-un singur exemplar, iar banii obţinuţi din vânzarea maşinii vor fi donaţi în scopuri caritabile. Totuşi, o serie limitată de exemplare, similare acestei ediţii, va apărea pe piaţă în 2012.
COMENTARII (3)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 1 Decembrie 2011 - 12:10
Si interesant care ar fi pretul? Eu sa fi fost antrenorul nationalei de fotbal al Japoniei, cu siguranta as fi procurat-o, doar e singurul exemplar, si atit de exclusiva...
0
0
Mihail
Chişinău
la 1 Decembrie 2011 - 21:36
VB_1One antrenorul japoniei abia desi face bani de piine shi sare da tu vorbesti prostii :).... fotbalu in japonia e foarte eftin....nui tara unde oamenii sasi dea shi c.ilotiii de pe ei pentru fotbal... (xD_)

aisi nemtii se gresesc oleakkk... ei no stiut ca la fotbal intra japonia shi germania este diferenta mare.... la jopenzi daca le disena 2 sagheii pe masina ap nu facea fata cererilor :)
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 2 Decembrie 2011 - 00:48
Mihai: Tre sa aiba el bani, nu-ti fa griji... Japonia nu-i Congo sau Zimbabwe.
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!