Prima pagină  »  Ştiri  »  Facelift en-gros pentru vanurile Peugeot şi Citroen
6 FEBRUARIE 2012, 08:11
1,645
3
Facelift en-gros pentru vanurile Peugeot şi Citroen
De Valeriu Bahnaru
3
Grupul Peugeot-Citroen îşi menţine poziţia puternică pe care o are în segmentul automobilelor comerciale compacte şi prezintă dintr-o mişcare versiunile actualizate ale tuturor modelelor din aceste segment, produse sub mărcile Peugeot şi Citroen.

De tratamentul de împrospătare au beneficiat modelele Peugeot Expert / Citroen Jumpy, precum şi Partner şi Berlingo. De asemenea, prin facelift au trecut şi versiunile destinate transportului de pasageri ale aceloraşi modele – Expert Tepee / Jumpy Combi şi Partner Tepee / Berlingo Multispace.

În cazul lui Peugeot Expert, vanul a primit o grilă frontală mai mare, cu margini pronunţate. Şi grila lui Citroen Jumpy este una nouă, menită să-l apropie mai mult de stilul actual al mărcii. În lista de motorizări ale celor două modele şi-au făcut loc o serie de propulsoare eficientizate, care le-au permis încadrarea în standardele Euro 5. Pentru turbodieselul de 2.0 litri HDi, instalat pe Peugeot Expert, a devenit disponibilă o transmisie manuală cu 6 rapoarte. În cazul lui Jumpy transmisia cu 6 rapoarte e disponibilă pentru toate versiunile manuale.

Pentru vanurile compacte Partner şi Berlingo, modificările exterioare pornesc de la grila radiatorului, şi continuă cu accentuarea zonei emblemei. Versiunile superior dotate au primit şi LED-uri de zi. Motorizările HDi şi e-HDi includ ultima generaţie a sistemului Start/Stop, cu emisii record de mici de 125 şi chiar 123 g/km de CO2. În habitaclul versiunilor pentru transport pasageri şi-au găsit locul noi materiale, mai calitative.

Toate modelele comerciale actualizate ale celor două mărci franceze vor debuta în martie la Salonul Auto de la Geneva.
GALERIE FOTO (34 IMAGINI)
COMENTARII (3)
G e o
Floreşti, Moldova
la 6 Februarie 2012 - 15:58
NU prea imi plac acestea masini dar stiu sa sunt folositoare la o gospodarie.
0
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 6 Februarie 2012 - 20:06
Imi place foarte mult Citroen Jumpy Combi ... Am o impresie ca e foarte luminos in interior si tare spatios. Numai bun d dus vara cu prietenii la iaz, frigarui sau in excusii. Destul de econom, comfortabil, dupa cum am mai mentionat, spatios si mult lok pentru bagaje. As vrea un Drive-Test cu acest model...
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 6 Februarie 2012 - 20:44
da e drept,sunt foarte tare practice
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!