Moldova: promoţie specială de Paşti pentru Mitsubishi Outlander XL
10 Aprilie 2012, 09:49
Compania „Elitautodiamant”, distribuitor oficial Mitsubishi în Moldova, anunţă o promoţie specială pe Paşti pentru Mitsubishi Outlander XL

În cadrul promoţiei, crossover-ul japonez va putea fi achiziţionat într-o echipare foarte generoasă, cu tracţiune integrală şi transmisie automată, la un preţ special, de 20,990 Euro. Şi, nu mai puţin important este faptul că noii proprietari vor vor beneficia de programul de 6 ani garanţie şi 6 ani de deservire tehnică gratuită!

Mitsubishi Outlander XL este unul din cele mai generos dimensionate modele din segmentul său, al SUV-urilor de talie medie. Poziţia înaltă la bord şi spaţiul generos favorizează un nivel sporit al confortului pentru toţi ocupanţii. Mai mutl ca atât, bancheta
spate culisează pe lungime, iar unghiul său de înclinare este modificabil.

Mitsubishi, un producător cu experien-
ţă bogată în automobilele teren, fortifi-
cată în nenumăratele participări la raliul Dakar, i-a asigurat şi lui Outlander XL o serie de elemente care să-l facă practic şi agil pe teren accidentat. Garda la sol de 215 mm este unul din aceste ingrediente, ea fiind egală cu cea a lui Pajero. Tracţiunea integrală dispune de 3 regimuri de funcţionare, dintre care unul blocabil, în care creierul electronic al maşinii distribuie cuplul între roţi într-un algoritm similar maşinilor de teren veritabile.

Mitsubishi Moldova:
Bd. Dacia 55, Chişinău
Tel: 022-567-345
www.mitsubishi-motors.md
5
2,602
COMENTARII (2)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 10 Aprilie 2012 - 14:50
6 ani de deservire tehnică gratuită suna bine :)) dar ce chiar asa de tare vor sa scape de ele ca in fiiece luna numai reduceri si reduceri sau vor sa se navareasca si intii le scumpesc cu 2 mii, apoi le ieftinesc cu 1 mie? sharlatanii... :))
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 10 Aprilie 2012 - 18:55
da ma gindeam oare cum inca de nu anunta cineva reduceri la masini si iata ca deam incep sa o faca...da acestea reduceri si niste shmekerii....tot lor trebuie sa le iasa.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!