Premieră: Mitsubishi ASX facelift
5 Aprilie 2012, 10:26
Tot în SUA, la Salonul Auto de la New York, a fost dezvăluită şi versiunea facelift a lui Mitsubishi ASX, model care peste ocean poartă numele Outlander Sport. Debutul modelului în SUA este cât se poate de motivat, întrucât, în prezent, Outlander Sport este cel mai bine vândut model pe piaţa americană.

Facelift-ul aduce o parte frontală modificată, unde grila masivă Jet Fighter şi-a redus din dimensiuni şi şi-a schimbat uşor şi forma. De asemenea, şi designul farurilor ceaţă este unul nou. În spate, bara de portecţie şi-a “înmuiat” formele colţuroase, la fel ca şi blocurile optice. Mitsubishi ASX va beneficia acum şi de o zonă de protecţie din plastic
negru împrejurul caroseriei, care îl va face mai practic pentru rularea în condiţii de teren accidentat. În SUA
modelul va primi şi jante din aliaj uşor de 18 inch standard, indiferent de nivelul de echipare.
La interior, modelul Mitsubishi a primit materiale textile mai calitative, iar versiunile cu tracţiune integrală vor avea un nou buton de dirijare a regimurilor sistemului 4x4 All-Wheel-Control. Transmisia cu raport continuu variabil a fost uşor recalibrată pentru a favoriza accelerările de pe loc. De asemenea, şi suspensia spate multi-link a fost revizuită pentru a-şi îmbunătăţi manevrabilitatea şi confortul la rulare.

Se pare că viitorul sună foarte promiţător pentru cariera lui Mitsubishi ASX în SUA. Începând cu luna iulie, modelul va fi asamblat şi pe teritoriul american, la uzina din statul Illinois. Modelele produse acolo vor asigura livrările pe piaţa americană şi pe pieţele vecine.
PiataAuto.mdIlie Toma
3
2,250
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (1)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 5 Aprilie 2012 - 11:37
Bine ca l-au modificat, asa arata mai simpatic...
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!