Toyota Venza primeşte un facelift
4 Aprilie 2012, 10:05
Toyota Venza nu este un automobil destinat oficial pieţei Republicii Moldova, şi totuşi, tot mai multe exemplare Venza pot fi văzute pe străzile Moldovei. Tocmai de asta, facelift-ul adus modelului acum, la jumătatea carierei sale, e unul care vizează şi publicul nostru.
Prima modificare vizibilă vine la partea frontală, Venza primind un nou calandru, o formă uşor modificată a barei de protecţie şi noi faruri de ceaţă. Atât blocurile optice faţă, cât şi cele
spate, au fost modificate. Venza se bucură şi de un set nou de jante de 19 inch, dar şi de trei noi culori de caroserie: Attitude Black, Cypress Pearl şi Cosmic Gray Mica.
La interior, facelift-ul aduce un nou sistem multimedia, numit Toyota Entune. Acesta este compatibil cu o mulţime de aplicaţii online populare în SUA, inclusiv căutări web, îndrumări online pentru navigare, bronare online de bilete, condiţii meteo, informaţii despre aglomerările de trafic şi posibilităţi de conectare cu telefonul proprietarului şi echipamente USB.

Ca şi până acum, Toyota Venza este disponibilă în două motorizări – una cu un propulsor în 4 cilindri de 2.7 litri şi cea de-a doua cu un V6 sub capotă, de 3.5 litri. Ambele motoare sunt pe benzină, aspirate natural. Motorul de 2.7 litri dezvoltă acum o putere de 181 CP la 5,800 rpm, în timp ce propulsorul V6 este capabil de 268 CP, realizaţi la 6,200 rpm. Ambele motoare pot fi cuplate doar la o transmisie automată în 6 rapoarte, însă sunt disponibile atât cu tracţiune pe faţă, cât şi cu sistem de tracţiune integrală.

Producţia lui Toyota Venza a luat startul în noiembrie 2008, la uzina Toyota din Georgetown, Kentucky, SUA. Venza a fost dezvoltată ca un vehicul destinat în special pentru piaţa Statelor Unite ale Americii.
PiataAuto.mdIlie Toma
3
2,757
GALERIE FOTO (26 IMAGINI)
COMENTARII (4)
Mihail
Chişinău
la 4 Aprilie 2012 - 14:14
mmmddaaa... aparat aparat...
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 4 Aprilie 2012 - 18:48
Se uita frumos grila intrerupta care-si gaseste capatul undeva jos, astfel creind senzatia unei guri ce absoarbe drumul de sub roti... In salon e asa si asa, cam strica imaginea levierul kutiei de viteze, e amplasat un pic nu la lokul lui. Hai sa spunem ca e simplu si dragut...
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 4 Aprilie 2012 - 19:58
e ceea ce trebuie...asa mi sa parut cam nantutza..si e spatioasa.....o sa le placa moldovenilor.
0
0
constantin
Bălţi, Moldova
la 4 Aprilie 2012 - 21:21
Da o sa le placa nu numai moldovenilor, nu inteleg de ce e destinata numai pentru USA? sunt convins ca jumate de europa se tusuie cu asa aparate,mai ales in partea estica (Russia).Pacat ca au numai benzinare crapacioase,tre sa se mai gindeasca si la motoare-diesel iolki palki.(((((
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!