Un client supărat distruge un showroom în Rusia
12 Aprilie 2012, 08:57
Unii indivizi pot avea reacţii foarte ciudate atunci când devin iritaţi. Ne-o demonstrează o întâmplare neobişnuită, care a avut loc sâmbăta trecută în incinta unui showroom Nissan din oraşul Moscova, Rusia.

Astfel, unul din clienţii showroom-ului, pe nume Mihail Kustov, medic obstetrician de profesie, care a cumpărat anterior din acelaşi loc un Nissan Navara, predase cu mai multe zile în urmă automobilul său pentru o serie de reparaţii la caroseria acestuia, costurile reparaţiilor fiind achitate de către compania de asigurare la care automobilul era asigurat. Deci, după cum menţionează reprezentanţii showroom-ului Nissan Pelican, clientul lor nu avea cum să fie nemulţumit din cauza unor nuanţe finaciare, atât timp cât nu urma să achite direct nimic pentru reparaţia automobilului său.

Odată finalizată reparaţia, acesta a fost sunat de reprezentanţii showroom-ului, fiind invitat să-şi ridice automobilul. Sâmbătă, 7 aprilie, la 15.20 acesta vine în showroom, la volanul unui Suzuki Grand Vitara, parchează regulamentar, şi se apropie de ghişeul recepţiei pentru a anunţa că este pregătit să îşi ia automobilul reparat. Fiind rugat să aştepte până unul din mecanici va aduce automobilul de la parcarea în care sunt păstrate automobilele reparate, procedură care durează, conform declaraţiilor dealer-ului, 10-15 minute, clientul acceptă iniţial să aştepte, însă în scurt timp devine nerăbdător, solicitând urgentarea procedurii în repetare rânduri.
După mai mult de 20 de minute de aşteptări, Kustov părăseşte incinta showroom-ului pentru câteva minute, revine înapoi şi află că automobilul său încă nu este adus de către mecanic, după care iese din nou şi urcă la volanul automobilului Suzuki cu care a venit. Peste doar câteva minute, acesta ajunge în faţa showroom-ului, lovind în repetate rânduri faţada acestuia, după care reuşeşte să intre cu maşina în showroom, unde distruge în agonie două modele Nissan expuse în showroom, precum şi mobilierul din interior. Întregul proces poate fi urmărit în materialul video de mai jos, filmat de camerele de supraveghere a showroom-ului.
Într-un final, atunci când automobilul a rămas blocat, Kustov a fost imobilizat de paznici, iar ulterior predat poliţiei. Acesta a fost arestat, pe numele său fiind intentat un dosar penal pentru provocarea de pagube materiale în proporţii deosebit de mari, dar şi pentru punerea în pericol a integrităţii corporale şi a vieţii celor aflaţi în showroom. Din fericire, nici un client aflat în showroom sau lucrător al dealer-ului nu a fost rănit. Totuşi, clientul nemulţumit riscă ani grei de închisoare pentru fapta sa.
PiataAuto.mdIlie Toma
4
2,495
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (4)
G e o
Floreşti, Moldova
la 12 Aprilie 2012 - 17:08
ohh imi plac astfel de evinimente....da chiar si sa nu poti rabda la urma urmei 30 de minute ca sa iti aduca automobilul atunci lasama....
0
0
petro
Chişinău
la 12 Aprilie 2012 - 18:43
imi plac aceste masini grand vitara...
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 13 Aprilie 2012 - 18:36
Pe unii kind ii apuka, greu ii lasa. Ma mir cumde nu a ajuns cu masina pina la cabinetul dealerului...
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 13 Aprilie 2012 - 18:43
Asa le trebuie la acestia de la autosalon, altfel kum sa te lupti ku ei... Tare mai intind rizina in caz de ceva...
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!