Lexus va lansa noua generaţie a sedanului LS la sfârşitul lunii iulie
11 Iulie 2012, 08:00
Nava amiral a
mărcii Lexus –
sedanul LS – va fi
înlocuită în scurt timp de o nouă generaţie, pregătită cu multă minuţiozitate şi ţinută în mare secret. Nici o imagine a noului LS nu a fost deocamdată dezvăluită, deşi putem intui că sedanul de top Lexus va prelua
limbajul şi liniile actuale ale mărcii, aduse de modelele GS şi ES, reinterpretându-le într-o formă mai elegantă şi somptuoasă.
Concurent direct cu Mercedes-Benz S-Class, BMW Seria 7 şi Audi A8, Lexus LS a muşcat o felie importantă din piaţa sedanurilor de lux, mai ales în SUA. Asa îi face pe cei de la Lexus să organizeze ceremonia de dezvăluire a
noii generaţii Lexus LS tot în SUA, în San Francisco, în seara zilei de 30 iulie. Accesul la ceremonie va fi unul rezervat exclusiv VIP-urilor şi jurnaliştilor.

Lexus confirmă că noua generaţie a sedanului său de top va fi disponibilă în versiune cu ampatament standard şi mărit, ca şi până acum. De asemenea, se păstrează şi aceiaşi indici ai motorizărilor – LS 460 şi LS 460 L (pentru versiunea cu ampatament mărit), la care se mai adaugă şi hibridul LS 600h L, disponibil, ca şi până acum, doar pe modelul cu ampatament mărit. O noutate absolută este, însă, disponibilitatea pachetului LS 450 F SPORT, care va conferi modelului un plus simţitor de agresivitate!

Vom reveni cu detalii imediat după premiera modelului.
PiataAuto.mdIlie Toma
6
2,386
COMENTARII (1)
Igor
Chişinău
la 22 Iulie 2012 - 17:04
etalon al Luxului... ce n-ar spune fanii s-klasse, seria 7 si A8...
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!