Mercedes-Benz S-Class – vârful absolut al ingineriei auto
2 Aprilie 2013, 15:44
Ăsta e mesajul unei noi imagini de teasing, publicată astăzi de germani, înaintea apropiatei lansări oficiale a noii generaţii S-Class. E drept că germanii ne-au arătat deja interiorul modelului şi ne-au povestit şi despre o parte din tehnologiile care se vor afla la bordul noii limuzine, iar noi am mai văzut şi o serie de imagini spion cu noul model, dar există încă multe surprize
nespuse, pe care le vom afla odată cu dezvăluirea oficială a modelului.

„Încă de la începuturile industriei auto, modelele de top din gama Mercedes-Benz au reprezentat arta supremă a construcţiei şi ingineriei, un vârf absolut al ingineriei auto”, ne spun germanii. Iar noul S-Class va continua această tradiţie a absolutului.
E clar, momentul dezvăluirii complete a noului S-Class e tot mai aproape. În vară va fi deschisă şi lista de comenzi pentru noul model, însă informaţiile complete, dezvăluite în toată splendoarea de germani, le-am putea vedea în săptămânile sau chiar zilele următoare!
PiataAuto.mdIlie Toma
5
2,223
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (10)
Robert
Bucureşti, România
la 2 Aprilie 2013 - 16:13
O istorie adevarata.
0
0
GRED
Chişinău
la 2 Aprilie 2013 - 16:56
Frumos colaj.
0
1
constantin
Bălţi, Moldova
la 2 Aprilie 2013 - 16:58
Si mie imi place.
0
1
ghenyg
London, Marea Britanie
la 2 Aprilie 2013 - 22:11
foarte frumos.
0
1
Robert
Bucureşti, România
la 3 Aprilie 2013 - 00:32
S-a umplut rubrica de comentarii..............De fapt cine nu ar comenta la o asemenea stire cu '' fostul etalon '' al segmentului F de lux?. S-ul a fost o masina uimitoare si foarte eleganta, si acum este nu zic nu ,insa mai sunt si alti ......chiar foarte buni.
Pe acele timpuri '' mica '' era concurenta in segmentul acesta ,iar S-ul era '' mama '' lor , dar vremurile sau schimbat incet ,incet si si-a facut aparitia un brand de lux uimitor si foarte apreciat acum cativa ani , si anume marca LEXUS, care si acum face furori in segmentul ultra-luxos sau luxury sedans .
3
1
GRED
Chişinău
la 3 Aprilie 2013 - 00:55
Robert inca nu prea comenteaza lumea ... asteapta toti cu sufletu la gura data release-ului ... :)
New S Class e un eveniment totusi ... comparativ cu aparitiile concurentei. Care de obicei apar DUPA "acest" eveniment :)
0
1
Robert
Bucureşti, România
la 3 Aprilie 2013 - 01:38
GRED, si LS are evenimente importante la Peoble Beach, stii ce sunt curios? Daca noul S va oferi si o varianta Landaulet cum oferea Maybach ....
1
0
Robert
Bucureşti, România
la 3 Aprilie 2013 - 01:40
Si apropo GRED, sper sa vina de aceasta data cu un sistem de propulsie hybrid autentic nu '' partial '' cum avea generatia precedenta ( de acum ) .
0
1
GRED
Chişinău
la 3 Aprilie 2013 - 11:32
Full hybrid nu va fi cred ca. Zic ei ca au ceva mixed cu 3.2 la suta de km dar nu cred ca e ceva asteptat in asa clasa de masini
0
1
Eugen
Frankfurt am Main, Germania
la 3 Aprilie 2013 - 21:11
ma indoiesc sa apara si o varianta Landaulet a versiunii Pullman. Un S Cabrio cu siguranta va exista
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!