Un ceas, inspirat de un camion
2 Mai 2013, 10:21
Camionul de distanţe lungi al celor de la Volvo – FH – a fost sursa de inspiraţie pentru o nouă colecţie de accesorii, cel mai proeminent element al căreia este un ceas original.
Liniile de design ale lui Volvo FH i-au inspirat pe creatorii noii colecţii. Aceştia şi-au dorit ca noile accesorii să poarte amprenta vizibilă a camioanelor FH, astfel încât toţi cei care le cunosc să poate sesiza imediat similarităţile de design. Ceasul noii colecţii, spre exemplu, are proporţii masive şi un contur proeminent, la fel ca şi camionul Volvo FH. Pe lângă faptul că în centrul discului de fundal
al ceasului e înfăţişată emblema Volvo, textura fundalului o imită pe cea de la bordul camioanelor Volvo FH, iar stilul cifrelor ceasului e identic cu cel de pe cadranele de bord ale camionului care a servit drept sursă de inspiraţie. Astfel, posesorul ceasului va avea imediat o senzaţie familiară, făcând analogie între designul ceasului şi cel al instrumentelor de bord din cabina camionului său.
Generaţia acutală Volvo FH este una proaspătă pe piaţă, fiind lansată abia în toamna anului trecut. În scurta sa carieră, însă, noul Volvo FH a reuşit deja să câştige râvnitul premiu Red Dot Award pentru designul său.
PiataAuto.mdIlie Toma
2
2,547
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!